Cutremur: un club de traditie al fotbalului romanesc, dizolvat de FRF pentru o datorie minuscula de 7.000 RON. Judecatoria Sectorului 3 a dat decizia finala

Cutremur: un club de traditie al fotbalului romanesc, dizolvat de FRF pentru o datorie minuscula de 7.000 RON. Judecatoria Sectorului 3 a dat decizia finala

Progresul Bucuresti este istorie. Clubul a fost dizolvat la cererea FRF.

FRF a cerut si a obtinut in instanta, la Judecatoria Sectorului 3 din Bucuresti, dizolvarea clubului Progresul, noteaza ProSport. Potrivit sursei citate, motivul sunt datoriile. Unele minuscule fata de alte cluburi: 7.000 RON.

Patronat de Tudor Iacov, Progresul Bucuresti a devenit istorie, dupa de judecatorii de la Sectorul 3 au aprobat decizia luata initial de FRF si contestata de oficialii clubului.

In trecut, in 2018 mai exact, Tudor Iacov a deschis un proces impotriva FRF pentru a obtine invalidarea alegerilor pentru functia de presedinte, castigate pentru a doua oara la rand de Razvan Burleanu.

ProSport scrie ca patronul Progresului, Iacov, a cerut sa plateasca pana la solutionarea procesului datoria pe care o contesta, dar FRF a refuzat sa accepte plata, iar judecatoarea a respins oferta paratului (n.r Tudor Iacov) de a mai da banii.

Istorie Progresul Bucuresti

Progresul a fost infiintat in 1944, iar istoria sa a incetat, cel putin pentru moment, dupa 75 de ani. La Progresul au jucat Titus Ozon, Nicolae Oaida, Dudu Georgescu, Titi Dumitriu, Mircea Sandu, Aurica Beldeanu, Lajos Satmareanu si Gino Iorgulescu, cel care a si condus clubul dupa retragere, pe cand acesta se numea FC National si juca in Cotroceni.

In anii 2000, Progresul/FC National a jucat doua finale de Cupa Romaniei.

Clubul a mai terminat pe locul 2 al Diviziei A in 1996, 1997 si 2002.

  • Cutremur: un club de traditie al fotbalului romanesc, dizolvat de FRF pentru o datorie minuscula de 7.000 RON. Judecatoria Sectorului 3 a dat decizia finala
VIDEO PROTVPLUS.RO

Expert meteo: Săptămâna viitoare avem caniculă și furtuni. ”Ar trebui să ne obișnuim că e normal ce se întâmplă”
BRAT
Modifică setările cookies