Cutremur la o echipa de traditie: conducerea a demisionat in bloc, iar promovarea e in pericol!

Cutremur la o echipa de traditie: conducerea a demisionat in bloc, iar promovarea e in pericol!

Se tulbura apele la Dunare. Consiliul Director al Otelului a demisionat in bloc, promovarea e in pericol.

Joi vor fi alegeri, pentru a se stabili conducerea interimara.
 
Dupa egalul, scor 1-1, inregistrat sambata cu Sanatatea Darabani, penultima clasata in Seria 1 a Ligii a 3-a, Otelul Galati a ramas la 5 puncte in urma liderului SCM Gloria Buzau, iar Consiliul Director al clubului si managerul executiv Iulian Apostol, contestati de o parte a suporterilor, dupa ce gruparea galateana s-a indepartat de promovarea in Liga 2 pentru al doilea sezon consecutiv, a demisionat in bloc.  

Comunicatul integral al Suporter Club Otelul Galati

"Presedintele Consiliului Director al SC Otelul Galati, Cornel Romeo Moisescu, si-a inaintat demisia din functia pe care o ocupa in cadrul clubului. Totodata, in semn de solidaritate, toti membrii Consiliului Director (Cosmin Ilas - vicepresedinte, Daniel Tudorica - secretar, Nicusor Istrate, Virgil Radulescu, Iulian Bahrim si Danut Roscan - membri), dar si managerul executiv Iulian Apostol au renuntat la exercitarea mandatului. De intreaga activitate manageriala se va ocupa, ca si pana acum, Conducerea Executiva, reprezentata de managerul general Valentin Stefan.
 
<Este un moment trist, dar trebuia sa vina pentru ca sunt convins ca in randul membrilor socios si al comunitatii galatene care iubesc Otelul se vor gasi persoane care sa conduca clubul mult mai bine decat am facut-o noi. Urez mult succes celor care vor prelua clubul si ii asigur de sprijinul meu neconditionat. Multumesc tuturor membrilor asociati pentru increderea acordata, lasam in urma noastra un club consolidat, care isi desfasoara activitatea pe stadionul Otelul, cu palmaresul recuperat si care se lupta la promovarea in liga secunda. Vremurile frumoase sunt cele care vor veni! Otelul merge mai departe!>, a declarat Cornel Romeo Moisescu.
 
Conform statutului, daca demisia, renuntarea sau incetarea mandatului membrilor Consiliului Director are loc intr-un mod simultan si generalizat, trebuie sa fie constituit un Consiliu Director Interimar, care sa inlocuiasca Consiliul Director.

Consiliul Director Interimar isi va exercita functiile de conducere, administrare si reprezentare, asa cum sunt conferite Consiliului Director, dar acestea vor fi limitate la actiunile necesare si esentiale pentru mentinerea activitatilor normale ale asociatiei si protectia intereselor acesteia. Principala atributie a Consiliului Director Interimar va fi de a convoca alegeri pentru a constitui un nou Consiliu Director, ceea ce trebuie sa se faca in termen de cel mult 3 luni de la data la care membrii sai au preluat functia.
 
Clubul nostru lanseaza o invitatie catre toti membrii asociati-cotizanti la o sedinta informala unde se va putea discuta, intr-un cadru organizat, despre situatia actuala a SC Otelul Galati. De asemenea, in cadrul acestei sedinte se va stabili componenta Consiliului Director Interimar.
 

Conform principiului trasparentei in baza caruia a fost infiintat acest proiect, membrii oficiali care au nelamuriri, intrebari sau doar doresc sa afle detalii despre activitatea si organizarea SC Otelul Galati o pot face joi, de la ora 17.30, in sala de conferinte a Stadionului Otelul.
 
Rugam ca membrii care au intentia de a participa la intalnirea cu reprezentantii clubului sa o faca intr-un mod civilizat si constructiv. Impreună pentru Otelul!", se transmite in comunicatul oficial al clubului galatean.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maraton de vaccinări "la liber" în Timişoara. Printre primii, solistul Cargo, trupa care şi-a pierdut liderul din cauza COVID
BRAT
Modifică setările cookies