Cutremur la o echipa de traditie: conducerea a demisionat in bloc, iar promovarea e in pericol!

Cutremur la o echipa de traditie: conducerea a demisionat in bloc, iar promovarea e in pericol!

Se tulbura apele la Dunare. Consiliul Director al Otelului a demisionat in bloc, promovarea e in pericol.

Joi vor fi alegeri, pentru a se stabili conducerea interimara.
 
Dupa egalul, scor 1-1, inregistrat sambata cu Sanatatea Darabani, penultima clasata in Seria 1 a Ligii a 3-a, Otelul Galati a ramas la 5 puncte in urma liderului SCM Gloria Buzau, iar Consiliul Director al clubului si managerul executiv Iulian Apostol, contestati de o parte a suporterilor, dupa ce gruparea galateana s-a indepartat de promovarea in Liga 2 pentru al doilea sezon consecutiv, a demisionat in bloc.  

Comunicatul integral al Suporter Club Otelul Galati

"Presedintele Consiliului Director al SC Otelul Galati, Cornel Romeo Moisescu, si-a inaintat demisia din functia pe care o ocupa in cadrul clubului. Totodata, in semn de solidaritate, toti membrii Consiliului Director (Cosmin Ilas - vicepresedinte, Daniel Tudorica - secretar, Nicusor Istrate, Virgil Radulescu, Iulian Bahrim si Danut Roscan - membri), dar si managerul executiv Iulian Apostol au renuntat la exercitarea mandatului. De intreaga activitate manageriala se va ocupa, ca si pana acum, Conducerea Executiva, reprezentata de managerul general Valentin Stefan.
 
<Este un moment trist, dar trebuia sa vina pentru ca sunt convins ca in randul membrilor socios si al comunitatii galatene care iubesc Otelul se vor gasi persoane care sa conduca clubul mult mai bine decat am facut-o noi. Urez mult succes celor care vor prelua clubul si ii asigur de sprijinul meu neconditionat. Multumesc tuturor membrilor asociati pentru increderea acordata, lasam in urma noastra un club consolidat, care isi desfasoara activitatea pe stadionul Otelul, cu palmaresul recuperat si care se lupta la promovarea in liga secunda. Vremurile frumoase sunt cele care vor veni! Otelul merge mai departe!>, a declarat Cornel Romeo Moisescu.
 
Conform statutului, daca demisia, renuntarea sau incetarea mandatului membrilor Consiliului Director are loc intr-un mod simultan si generalizat, trebuie sa fie constituit un Consiliu Director Interimar, care sa inlocuiasca Consiliul Director.

Consiliul Director Interimar isi va exercita functiile de conducere, administrare si reprezentare, asa cum sunt conferite Consiliului Director, dar acestea vor fi limitate la actiunile necesare si esentiale pentru mentinerea activitatilor normale ale asociatiei si protectia intereselor acesteia. Principala atributie a Consiliului Director Interimar va fi de a convoca alegeri pentru a constitui un nou Consiliu Director, ceea ce trebuie sa se faca in termen de cel mult 3 luni de la data la care membrii sai au preluat functia.
 
Clubul nostru lanseaza o invitatie catre toti membrii asociati-cotizanti la o sedinta informala unde se va putea discuta, intr-un cadru organizat, despre situatia actuala a SC Otelul Galati. De asemenea, in cadrul acestei sedinte se va stabili componenta Consiliului Director Interimar.
 

Conform principiului trasparentei in baza caruia a fost infiintat acest proiect, membrii oficiali care au nelamuriri, intrebari sau doar doresc sa afle detalii despre activitatea si organizarea SC Otelul Galati o pot face joi, de la ora 17.30, in sala de conferinte a Stadionului Otelul.
 
Rugam ca membrii care au intentia de a participa la intalnirea cu reprezentantii clubului sa o faca intr-un mod civilizat si constructiv. Impreună pentru Otelul!", se transmite in comunicatul oficial al clubului galatean.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

PROMO
Victoria Răileanu și Adrian Pov #yeslavot

00:34
LA MARUTA
Este transformată! Iulia Vântur a revenit în Romania și are un nou look
Iulia: "Nu am crezut ca-mi voi face vreodata tatuaje"

18:18
LA MARUTA
Loredana a scăpat de toate păcatele, într-un loc sfant
Cum a reușit artista să se purifice in totalitate

13:21
LA MARUTA
Chef Hadad gătește cu ce găsește la Ioana Filimon

05:49
LA MARUTA
Maruță întâlnește vedetele pe covorul rosu. Ce spune Iulia Albu despre ținutele lor

08:04
PROMO
Andrei Aradits și Radu Constantin #yeslavot

01:09
VORBESTE LUMEA
Nicole Cherry, dezvăluiri despre relația cu iubitul său
Nicole Cherry:"Pe Florin îl cunosc de trei ani, am fost întâi prieteni"

15:44
VORBESTE LUMEA
Alexandra Stan s-a despărțit de iubitul ei. Ce spune cântăreața despre perioada prin care a trecut
Alexandra Stan:"A fost o despărțire amiabilă"

03:52
VORBESTE LUMEA
Dana Săvuică, despre piesele vestimentare care sunt necesare în garderobă
Dana Săvuică:"Sacoul este un element vestimentar versatil"

04:27
VORBESTE LUMEA
Ianțu, jurnal de călătorie
Virgil Ianțu:"Lucrez la o carte nouă"

10:55
E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT