FOTO | Nationala preotilor greco-catolici, rezultat mai bun ca "tricolorii" la EURO 2016

nationala preotilor Euro 2016 Fotbal in sala Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Martie 2019, 19:10
Data actualizarii: Marti 12 Martie 2019, 19:13

Echipa nationala a preotilor romano-catolici din Romania s-a clasat pe locul 6 la Campionatul European de fotbal in sala.
 

In perioada 25 februarie - 1 martie, s-a desfasurat in Muntenegru a 13-a editie a Campionatului European dedicat echipelor nationale formate exclusiv din preoti catolici, competitie la care au participat 16 echipe. Nationala Romaniei a jucat in faza grupelor cu Slovenia (3-0), Cehia (2-0) si Ungaria (0-1) si s-a clasat pe locul secund. In meciul pentru semifinala, tricolorii au pierdut in fata celor din Bosnia-Herzegovina (0-2) si au jucat apoi meciul de clasament pentru locurile 5-9, invingand cu 1-0 echipa Ungariei. In meciul pentru locurile 5-6, preotii romani au pierdut insa partida cu Slovacia (1-3). 

In echipa Romaniei au jucat preoti de la Iasi, Dej, Satu Mare, Lugoj si Timisoara si, desi nu a desemnat un antrenor in mod oficial, delegatia a fost condusa de Pr. Nikola Laus, cancelar episcopal la Timisoara. Competitia a fost castigata de echipa Portugaliei, care s-a impus in  finala in fata reprezentativei Bosnia-Herzegovina, scor 3-0.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!