FOTO | Nationala preotilor greco-catolici, rezultat mai bun ca "tricolorii" la EURO 2016

FOTO | Nationala preotilor greco-catolici, rezultat mai bun ca "tricolorii" la EURO 2016

Echipa nationala a preotilor romano-catolici din Romania s-a clasat pe locul 6 la Campionatul European de fotbal in sala.
 

In perioada 25 februarie - 1 martie, s-a desfasurat in Muntenegru a 13-a editie a Campionatului European dedicat echipelor nationale formate exclusiv din preoti catolici, competitie la care au participat 16 echipe. Nationala Romaniei a jucat in faza grupelor cu Slovenia (3-0), Cehia (2-0) si Ungaria (0-1) si s-a clasat pe locul secund. In meciul pentru semifinala, tricolorii au pierdut in fata celor din Bosnia-Herzegovina (0-2) si au jucat apoi meciul de clasament pentru locurile 5-9, invingand cu 1-0 echipa Ungariei. In meciul pentru locurile 5-6, preotii romani au pierdut insa partida cu Slovacia (1-3). 

In echipa Romaniei au jucat preoti de la Iasi, Dej, Satu Mare, Lugoj si Timisoara si, desi nu a desemnat un antrenor in mod oficial, delegatia a fost condusa de Pr. Nikola Laus, cancelar episcopal la Timisoara. Competitia a fost castigata de echipa Portugaliei, care s-a impus in  finala in fata reprezentativei Bosnia-Herzegovina, scor 3-0.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Șeful serviciului secret al MAI din Suceava a fost reținut de procurorii DNA
BRAT

Modifică setările cookies