BREAKING NEWS | Hagi a recunoscut cu ce club a discutat transferul lui Ianis: "Ei decid, nu eu!"

BREAKING NEWS | Hagi a recunoscut cu ce club a discutat transferul lui Ianis: "Ei decid, nu eu!"

Cristi Bivolaru, directorul general al Viitorului, a recunoscut ca exista discutii pentru transferul lui Ianis Hagi, dar inca nu a venit o oferta concreta.

Gica Hagi confirma si el ca transferul lui Ianis Hagi prinde contur. El a confirmat ca a discutat personal posibila mutare a fiului sau, dar spune ca pana la vara se concentreaza pe meciurile ramase. La finalul sezonului, el va analiza ofertele.

Hagi a fost saptamana trecuta in Belgia, unde s-a intalnit cu oficialii lui Anderlecht. Acesta spune ca "ei decid".

"Am fost acolo (n.r la Bruxelles). Ei decid, nu eu! Au vrut sa vada, e vorba si de o colaborare pentru juniori.

Pentru Ianis au fost discutii in primele campionate ale Europei, vom vedea daca se vor concretiza la vara. Vom analiza pana atunci care e cea mai serioasa oferta.

Sunt discutii, dar nu oferte concrete!", a spus Gica Hagi la Digi.

Cristian Bivolaru: Lui Ianis i s-ar potrivi Spania


Ianis Hagi este fotbalistul cu cel mai mare potential de vanzare din lotul Viitorului. Directorul general al formatiei de la Ovidiu, Cristian Bivolaru, recunoaste ca "discutii tot sunt". Deocamdata, pe adresa clubului nu a venit si o oferta concreta.

"Si eu sunt curios unde il vom vedea. Meciul de aseara a fost o mare incercare si o mare reusita pentru Ianis. A demonstrat ca si intr-un astfel de meci poate iesi la rampa si poate ajuta intr-o mare proportie la castigarea lui. Discutii tot sunt, dar oferte concrete nu am vazut. Cred ca in campionatul Spaniei l-as vedea, pentru ca cel italian e prea aspru, prea tacticizat. Un campionat cu un joc ofensiv. O oferta buna ii lipseste acum, atat pentru el, dar si pentru club",
a declarat Cristian Bivolaru, potrivit ProSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

VIDEO. Arde Prefectura din Suceava. Vâlvătaia a cuprins întreg acoperișul
BRAT

Modifică setările cookies