Liga 1

Gigi Becali transferă de la CSA Steaua: ”Am ajuns la un club foarte serios”

FCSB a transferat un antrenor de la CSA Steaua.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 08:04
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 08:34

Cătălin Cardaș, fost antrenor al centrului de copii și juniori al CSA Steaua, a fost demis de George Ogăraru după ce a petrecut doar un an în ”Ghencea”.

Totuși, acesta nu stă departe de fotbal. Gigi Becali l-a adus imediat la FCSB, iar acesta pregătește grupa 2012. El a vorbit despre motivele despărțirii de CSA Steaua, dar și despre venirea la FCSB.

Pentru mine un șut în fund este un pas înainte și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat așa, deoarece acum am ajuns la un club foarte serios. Am ajuns, cum s-ar spune, de la Liga 3 la Liga 1, iar centrul nostru este coordonat foarte bine de domnul Ilie Alexe. Îmi este foarte bine aici, iar acum mă ocup de grupa 2012.

Contractul meu cu CSA era semnat pe un an. Aveam și un obiectiv de realizat pe care l-am reușit. Dar Ogăraru m-a chemat și mi-a spus în față că renunță la mine și că nu vrea să îmi mai prelungescă contractul, deși nu avea niciun motiv să nu o facă. Mi-a spus că își asumă decizia. Sunt foarte convins că el a aplecat urechea la unul și la altul din club și s-a lăsat influențat împotriva mea”, a spus Cardaș pentru ProSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies