Discurs delirant al lui Burleanu: ”Peste 100 de ani se va vorbi despre viziunea la care s-a lucrat în anii 2020”

Echipa Nationala Eduard Novak FRF Gino Iorgulescu Razvan Burleanu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Iunie 2022, 08:56
Data actualizarii: Joi 09 Iunie 2022, 09:00

Președintele Federației Române de Fotbal a participat la un eveniment cu circuit închis, cu prilejul centenarului echipei naționale.

FRF anunță că, la exact 100 de ani de la primul meci jucat de echipa națională a României, a organizat pe 8 iunie, la Casa Fotbalului, un eveniment la care au participat președintele Răzvan Burleanu și ministrul Sportului, Eduard Novak.

Discursul lui Burleanu a fost postat pe site-ul oficial al Federației:

„Suntem astăzi la 100 de ani și aproximativ 700 de meciuri ale naționalei de seniori de la momentul Belgrad. Privim cu dragoste și respect ceea ce a însemnat fotbalul românesc, dar ne asumăm și responsabilitatea viitorului. Ce va fi peste 100 de ani, cum pregătim dezvoltarea fotbalului?

Cum construim emoția și satisfacția în jurul unui joc ce nu mai seamănă mai deloc cu ce au inaugurat Regele Ferdinand și Regina Maria? Cum asigurăm finanțarea fotbalului pentru viitor? Acestea sunt întrebările pentru care Federația Română de Fotbal lucrează în zilele de azi.

Burleanu e convins că va scrie istorie în fotbalul românesc

Sunt convins că peste o sută de ani, se va putea vorbi despre momentul schimbării de mentalitate în fotbal și despre viziunea la care s-a lucrat cândva, în anii 2020. Le urăm urmașilor noștri să aibă grijă de cele 19 echipe naționale, sau și mai multe, pentru bucuria și mândria tuturor românilor!”.

FRF a mai precizat că la eveniment au participat, în afară de Burleanu și Novak, ”președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, Comisia Tehnică și oameni din conducerea FRF”.

Foto: frf.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!