david kiki benin Farul Constanta Gheorghe Hagi Fotbal intern

Știa Gică de ce l-a luat! Ultimul transfer al lui Hagi a marcat la debutul pentru Farul

Internaționalul beninez David Kiki, adus din Bulgaria, a înscris primul gol în amicalul Farul Constanța - FC Brașov 3-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 14:35
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2022, 14:37

Farul Constanța a disputat miercuri primul amical al verii, câștigat în fața Brașovului lui Dan Alexa cu scorul de 3-1.

Pentru echipa lui Gheorghe Hagi au înscris ultimul transfer David Kiki ('19), internaționalul beninez adus de la Arda Kardzhali din Bulgaria, juniorul Ionuț Cojocaru ('53) și Alexi Pitu ('87).

Ce a declarat Kiki după transferul la Farul Constanța

”Fanilor le transmit că sunt o peroană foarte normală. Sunt însă un luptător, deci voi da totul pentru club și pentru ei, voi da mereu 100% pentru a-i face fericiți.

Obiectivele pentru anul acesta sunt de a reuși mai mult decât anul trecut, să ajungem din nou între primele 6 formații și să ne clasăm pe un loc de Europa. Sper să fie bine pentru a face un sezon bun.

Cred că putem reuși pentru că m-am uitat puțin la echipă, Hagi este un fost mare jucător și știe foarte mult fotbal și se muncește mult și știu că de asta este nevoie pentru a atinge acest obiectiv. Vom face tot posibilul pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat fundașul stânga pentru pagina oficială de Facebook a clubului Farul Constanța.

Foto: Facebook - Farul Constanța

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!