Cristi Borcea Dinamo Ovidiu Burca Fotbal intern Cristi Borcea

Cristi Borcea nu crede că Dinamo se va putea salva de la retrogradare: „Suntem principala candidată!” Arată cu degetul spre Burcă

Cristi Borcea a vorbit despre situația dificilă în care se află Dinamo în momentul de față, menționând faptul că echipa din „Groapă” este principala candidată al retrogradare.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Noiembrie 2023, 13:28
Data actualizarii: Sambata 18 Noiembrie 2023, 13:30

„Câinii” ocupă penultimul loc în clasamentul Superligii, cu 10 puncte, două mai multe decât ultima clasată, FC Botoșani.

Fostul finanțator din „Ștefan cel Mare” este de părere că o mare parte din vina pentru situația în care a ajuns Dinamo o are și antrenorul Ovidiu Burcă. Pentru a întări cele spuse, Borcea l-a dat exemplu pe Dorinel Munteanu, care a promovat cu Oțelul Galați la finalul sezonului trecut și care a reușit la primul sezon în prima ligă să ducă echipa până pe locul opt, la două puncte de playoff.

„Și dacă nu ajungeam să conduc Dinamo, tot mă durea sufletul. Sunt suporter al echipei de la nouă ani. Este normal să mă doară și este păcat că s-a ajuns în situația asta.

Nu văd nicio ieșire urgentă. Trebuie să aducă 5-7 jucători. Dar să nu uităm un singur lucru! Este și amprenta antrenorului. Uitați-vă la Oțelul, unde Dorinel Munteanu a promovat echipa din 'C' în 'B', apoi din 'B' în 'A'. Uitați-vă cum joacă și unde este. Contează și antrenorul, dar acționarii împreună cu antrenorul trebuie să aducă jucători în iarnă. Suntem principala candidată la retrogradare!

Nu ne mai ducem în trecut. Nu ne mai gândim că a promovat în 'A' și s-a aprobat planul de organizare și tot. Depindea strict de finanțator și de antrenor, cum și-au făcut strategia. Se ceartă și între ei. Nu știu ce se întâmplă acolo, este clar că nu sunt bani.

Noi aveam buget peste 15 milioane și dacă nu câștigam un an trofeul, știți ce scandal aveam cu suporterii. Scriau și pe garduri. Eu nu spun să dea două milioane pe un jucător ca Torje, Zicu, Bratu, Lobonț, tot ce a fost mai bun în România. Dar eu zic că odată cu construirea noului stadion, să vină cât mai mulți dinamoviști. Nu pot să nu câștige cu nimeni de 10 etape și de 6 etape să auzim încontinuu că echipa n-o să mai arate așa”, a spus Cristi Borcea, pentru sptfm.ro.

Dinamo poate face primul pas către redresarea fotbalistică pe 26 noiembrie, atunci când va întâlni marea rivală FCSB, de la ora 20:30, în etapa cu numărul 17 din Superliga.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!