Fotbal intern

"Crestem decari! Mai avem multi ca el aici!" Anuntul facut de Hagi despre noua BIJUTERIE descoperita! A dat un gol magic aseara

Academia Hagi a cucerit Cupa Stelelor Estului pentru a treia oara in ultimele patru editii. Un pusti s-a remarcat dupa acest turneu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 14:09
Data actualizarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 14:15

Alexandru Matan este noul star al Academiei Hagi. A marcat un gol superb cu Galatasaray din lovitura libera (vezi in clipul de mai jos), viseaza sa joace pentru Barcelona, Hagi il lauda pentru calitatile sale si a fost declarat cel mai bun jucator al Cupei Stelelor Estului din acest an.

Anul trecut, jucatorul care a obtinut titlul de cel mai bun fotbalist al competitiei a plecat la Barcelona. Vara aceasta, Matyas Tajti a semnat pe trei ani cu Barcelona.

"Investim in multi copii, nu in unul singur, ma bucur ca facem fata. Ca Alexandru Matan mai sunt in Academie. Am vrut sa facem si acest post de jucatori care sa faca diferenta in ultimii 30 de metri."

"Crestem decari, cresteri jucatori foarte buni pe posturile lor. Aratam in fiecare an mai bine. El e unul din aia buni, iar anul asta a facut diferenta. Ianis e cu noi la Viitorul sa ii acomodam sa vada cum e la seniori, ca totul e mai greu in viata. Acum ii analizam, ii crestem si va veni ziua lor. Aseara am jucat cu ei, Grupa 98 a jucat cu echipa mare si in primele 30 de minute era 2-1 pentru ei.", a spus Hagi, care a comentat si posibilitatea ca in viitor sa revina la nationala:

"Eu am un club, imi vad de clubul meu si nu se pune problema de nationala. Ma bucur ca a ramas Piturca."

Modifică setările cookies