Hatem Ben Arfa Daniel Niculae Liga 1 Rapid Superliga

Reacție de la Rapid după ce transferul lui Ben Arfa a picat: „Au fost discuții avansate!”

Rapid a încercat să îl transfere pe Hatem Ben Arfa! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 16:50
Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 18:18

Mijlocașul francez trecut pe la cluburi importante a fost unul dintre obiectivele giuleștenilor în perioada de mercato recent încheiată. Ben Arfa a rămas liber de contract în vară, după ce s-a despărțit de Bordeaux, iar oficialii Rapidului au purtat negocieri pentru a-l aduce în Liga 1. 

Cu toate astea, transferul nu s-a realizat, iar după cum L'Equipe a informat, mijlocașul se află în discuții cu campioana Tunisiei, Esperance de Tunis. 

  • Ben Arfa

Daniel Niculae, președintele Rapidului a vorbit despre negocierile cu fotbalistul trecut pe la Paris Saint-Germain, Olympique Lyon sau Newcastle și a dezvăluit că atmosfera de la club era pe placul jucătorului, însă partea financiară a fost cea care a contat. 

Mai mult, oficialul clubului a vorbit despre Alex Ioniță, cel mai recent transfer al Giuleștenilor, prezentat oficial joi, pe care l-a numit „Ben Arfa din Giulești”.  

„Ioniță este Ben Arfa din Giulești. Au fost discuții destul de avansate cu el, nu a venit în România. Ar fi fost un jucător pe care îl aduceam pentru suporteri, pentru spectacol. Ben Arfa mai poate juca o perioadă lungă la cel mai înalt nivel. Am discutat cu el, îmi pare rău că nu s-a concretizat acest transfer.

La Rapid nu sunt contracte foarte mari, avem contracte bune și plătite la zi. Mulți jucători au venit pentru ce simt pentru această echipă, nu pentru bani. Strategia noastră este diferită, vrem să promitem sume pe care le putem plăti.

De-a lungul timpului am văzut jucători ademeniți în România pe contracte foarte mari, care însă la final au plecat cu jumătate de sumă. Ben Arfa a fost încântat de atmosfera de la Rapid, dar poate că drumurile noastre se vor intersecta pe viitor”, a declarat Daniel Niculae pentru Digi Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies