Daniel Niculae Rapid stadion rapid Superliga

Daniel Niculae a făcut anunțul. Când se va muta Rapid în noua casă

Președintele Rapidului a dezvăluit când vor putea juca giuleștenii pe noul stadion. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 17:57
Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 18:12

Cum noul stadion al Rapidului nu a fost gata, giuleștenii au jucat meciurile de pe teren propriu, în acest sezon de Liga 1, pe Arena Națională. Această decizie a fost benefică pentru echipa pregătită de Mihai Iosif, Rapid având cea mai mare medie de spectatori din campionatul României (17.313 fani, conform We Love Stats). 

Cu toate acestea, giuleștenii doresc să se mute în stadionul ultramodern, care a costat aproape 40 de milioane de euro. Daniel Niculae a anunțat că acest lucru se va realiza în februarie 2022, menționând că cele 14.500 de locuri ale noului stadion nu sunt suficiente pentru fanii Rapidului. 

  • Daniel Niculae a făcut anunțul. Când se va muta Rapid în noua casă

Niculae: „Derby-urile să le jucăm pe Arena Națională”

 

„Cel mai devreme, inaugurarea va fi în luna februarie. Recepția probabil va fi făcută peste o lună. Avizele, acolo sunt probleme. Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Biroul va fi undeva cu vedere spre stradă și Teatrul Giulești, iar birourile clubului sportiv vor fi în cealaltă parte. Va fi o zonă amenajată cu un restaurant, precum la marile echipe.

Poți lua cina și să ai vedere și către stradă și către terenul de fotbal. Stadionul este foarte chic, foarte cochet. Acustica este una senzațională. Și eu mi-aș fi dorit să avem undeva la 19.230 de locuri, dar până la urmă este ok și așa. Sperăm să îl umplem meci de meci, iar derby-urile să le jucăm pe Arena Națională. Capacitatea Giuleștiului este una mică, mai ales pentru meciurile importante”, a declarat Daniel Nicuale la digisport.

După opt etape scurse în Liga 1, Rapid se află pe locul doi, cu 17 puncte, la 4 puncte în spatele liderului CFR Cluj. 

Clasamentul Ligii 1: 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies