Alex Ionita mihai iosif Rapid Superliga

Alex Ioniță a semnat cu Rapid! Primele declarații ale mijlocașului

Alex Ioniță revine la Rapid, clubul său de suflet, la care a început fotbalul. Acesta va veni din postura de jucător liber de contract, după ce și-a încheiat contractul cu CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 16:40
Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 17:33

UPDATE 15:00 Alex Ioniță a fost prezentat oficial la Rapid. Acesta a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu gruparea giuleșteană.

„Am jucat de la 6 ani la Rapid, pentru Rapid m-am apucat de fotbal, tatăl meu e rapidist și mi-am dorit foarte mult să joc pentru Rapid. A fost o perioadă foarte frumoasă, asta mi-am dorit și totul a venit de la sine. Sper să facem o figură foarte bună și de la anul să ne propunem obiective mărețe. Suporterii să aibă încredere în echipă, să ne susțină la fiecare meci, ca și până acum”, a spus Alex Ioniță.

  • Mihai Iosif

Mijlocașul a fost în centrul unui scandal de dopaj la Astra Giurgiu. Acesta este suspendat până la finalul lunii septembrie, iar acum are voie să înceapă pregătirile cu o echipă profesionistă.

Avantajul lui Ioniță este că, imediat după ce va scăpa de suspendare, Rapid va juca în deplasare cu Sepsi, iar apoi Liga 1 va lua pauză pentru meciurile echipei naționale, astfel că mijlocașul va avea timp să se pună la punct cu pregătirea fizică. Acesta a început antrenamentele sub comanda lui Mihai Iosif din după-amiaza zilei de joi, anunță digisport.ro.

"Încă nu am semnat, vom anunța pe site-ul oficial dacă vom semna cu Alex Ioniță. În mare ne-am pus de acord, eu cred că până la finalul săptămânii ar trebui să fie totul rezolvat", a spus Victor Angelescu, pentru sursa citată.

Ioniță a fost jucătorul Rapidului până în 2014, an în care giuleștenii l-au vândut la Astra pentru 500.000 de euro. 1,5 milioane de euro a fost cea mai mare cotă de piață atinsă de mijlocașul care, în prezent, este evaluat la 100.000 de euro.

Modifică setările cookies