mihai iosif Rapid Fotbal intern

"Au luptat ca niște lei!" Mesaj puternic transmis de antrenorul Rapidului, Mihai Iosif

Rapid ocupă locul secund în clasamentul Ligii 1, după opte etape. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Septembrie 2021, 20:54
Data actualizarii: Marti 14 Septembrie 2021, 21:02

Revelația Ligii 1, Rapid, a avut un parcurs concludent în startul sezonului, acumulând 17 puncte după opt meciuri, la patru lungimi distanță de liderul CFR (21) și la egalitate de puncte, dar cu un golaveraj superior față de FC Botoșani (17). 

Antrenorul Mihai Iosif a evidențiat azi că evoluțiile excelente ale elevilor săi au fost determinate și de contribuția fanilor.

  • „Nu se auzea bine, se întrerupea telefonul!” Mihai Iosif povestește cum a trăit meciul cu UTA din lojă

Mihai Iosif: "Ne vom bate până la ultima picătură de energie" 

"Vă mulțumim pentru tot! După opt etape suntem pe locul 2 și aș putea spune că suntem în grafic, ținând cont că obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Știu că locul acesta din clasament se datorează în principal susținerii voastre și emulației pe care ați creat-o în jurul echipei. 

Știindu-vă în spate, băieții noștri au luptat ca niște lei, chiar dacă uneori nu am fost cei mai inspirați. Avem nevoie de susținerea voastră în continuare! Tot ce vă putem promite este că ne vom bate până la ultima picătură de energie... pentru culoarea vișinie!", a spus Mihai Iosif, potrivit paginii de Facebook a grupării giuleștene. 

În etapa a noua, Rapid întâlnește pe teren propriu pe Gaz Metan, vineri, de la ora 21:00. 

Modifică setările cookies