Comandantul CSA Steaua a anuntat ce se intampla cu echipa: "Am cerut o analiza!" Situatie UNICA in Romania

csa steaua Cristian Petrea Marius Lacatus Fotbal intern Comandantul CSA Steaua a anuntat ce se intampla cu echipa: "Am cerut o analiza!" Situatie UNICA in Romania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iunie 2018, 10:55
Data actualizarii: Marti 05 Iunie 2018, 10:55

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua reactioneaza dupa ratarea calificarii la barajul de promovare in Liga a treia. 

Colonelul Petrea anunta ca a cerut o analiza pentru sezonul incheiat fara promovare in liga a treia, obiectivul echipei de la infiintare.


"Suntem tristi, dupa rezultatul meciului cu Academia, pentru ratarea promovarii. Dar asta face parte din sport, iar dupa un esec oamenii puternici se ridica si merg mai departe. Si noi vom merge mai departe! In niciun caz, proiectul sectiei de fotbal de la clubul Steaua nu se va opri aici! Am cerut staff-ului tehnic o analiza pentru intregul sezon si vom vedea cum vom proceda",
a declarat comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea.

Petrea vrea insa oricum promovare in baza unui articol de regulament care permite Stelei sa ceara un loc de liga a treia.


"Noi avem echipe la Liga Elitelor si ne vom adresa catre FRF pentru obtinerea unui loc in Liga a 3-a. Si nu avem de gand sa stam acolo, ci sa promovam! Dar stim ca exista niste conditii pe care trebuie sa le indeplinim. Ori asa, ori din Liga a 4-a, important e ca vom continua", a mai spus Petrea, potrivit Gazetei Sporturilor.

Si Lacatus a anuntat ca va continua.

"Acum sunt mai hotarat ca niciodata sa continui. Nu voi renunta pana cand aceasta echipa nu va ajunge in Liga 1! Chiar daca ar veni o oferta de la un club din primul esalon". 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!