Ce scriu scoțienii despre posibilitatea ca Darius Olaru să ajungă la Rangers! Suma pe care ar urma să o încaseze Becali

Darius Olaru FCSB Glasgow Rangers Fotbal intern Darius Olaru
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 13 Februarie 2023, 16:30
Data actualizarii: Luni 13 Februarie 2023, 16:38

Glasgow Rangers este interesată de serviciile lui Darius Olaru, însă FCSB s-a apropiat de primele poziții în clasament, ceea ce îl face pe Gigi Becali să țină de jucător.

Totuși, mijlocașul în vârstă de 24 de ani ar putea ajunge pe Ibrox în vară. Potrivit celor de la Ibroxnews, scoțienii au nevoie de un jucător „box-to-box”, iar Olaru este cea mai bună variantă în momentul de față.

Olaru, lângă Ianis Hagi pe Ibrox

Scoțienii, care citează presa din România, au susținut că oficialii lui Rangers vor veni la București pentru a-l vedea la lucru pe Olaru și dacă rapoartele scouter-ilor vor fi confirmate, atunci aceștia vor demara negocieri în vară cu Gigi Becali.

Nu vor fi negocieri deloc ușoare, pentru că latifundiarul din Pipera cere o sumă cuprinsă între 6 și 8 milioane de euro, în timp ce oferta lui Ranger este mai aproape de șase milioane.

  • Olaru ar urma să fie al doilea român din lotul lui Rangers, la clubul scoțian activând în momentul de față Ianis Hagi.

Darius Olaru a evoluat în 33 de meciuri pentru cei de la FCSB în acest sezon, în campionat și Conference League, reușind să marcheze un singur gol, cifră la care se mai adaugă și alte cinci pase decisive.

Olaru este cel mai bine cotat jucător din lotul vicecampioanei României. Site-urile de specialitate îl evaluează pe mijlocaș la 5,3 milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!