OFICIAL Căpitanul naționalei Kenyei s-a transferat la Farul! ”Domnul Gheorghe Hagi ne-a fixat obiectivul”

Enez Mango Farul Constanta fotbal feminin Gheorghe Hagi Ionut Florea Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 11:17
Data actualizarii: Sambata 14 Ianuarie 2023, 11:18

Enez Mango a semnat cu echipa feminină a clubului din Constanța, care vizează promovarea la sfârșitul acestui sezon.

Antrenorul echipei feminine a clubului Farul Constanța, fostul fotbalist Ionuț Florea, a anunțat transferul căpitanului naționalei Kenyei, Enez Mango (foto, în verde).

”A sosit Enez Mango, căpitanul naționalei Kenyei, fundaș stânga, o jucătoare foarte bună. Sperăm să o putem folosi și pe Felicia Guțu, jucătoare venită din Republica Moldova.

”Pentru domnul Gheorghe Hagi fotbalul feminin este la fel de important ca și cel al băieților”

Domnul Gheorghe Hagi ne-a fixat obiectivul: promovarea în Liga I! Avem opt victorii din opt partide, ne-am calificat mai departe în Cupa României.

În cadrul clubului nostru fetele se bucură de aceeași atenție, de aceleași condiții ca și ceilalți. Domnul Gheorghe Hagi a ținut ca echipa de senioare să își dispută meciurile de pe teren propriu pe terenul central, pentru dânsul fotbalul feminin fiind la fel de important ca și cel al băieților”, a declarat Florea pentru site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Ionuț Florea, 38 de ani, a evoluat ca jucător, printre altele, la Farul Constanța și Callatis Mangalia, iar managerul echipei este Dorel Zaharia, atacantul trecut și pe la fosta Steaua (actuala FCSB).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!