FCSB da peste Sahtior Karagandi in Conference League! CFR si-a aflat si ea posibilele adversare din Liga si Conference League. Misiune usoara si pentru Craiova, greu pentru Sepsi

FCSB da peste Sahtior Karagandi in Conference League! CFR si-a aflat si ea posibilele adversare din Liga si Conference League. Misiune usoara si pentru Craiova, greu pentru Sepsi

Echipele din Romania si-au aflat adversarele din Conference League!

15:00 Daca o bate pe Borac Banja Luka, CFR o intalneste pe Fola Esch din Luxemburg sau Lincoln Red Imps din Gibraltar in turul 2 prelimiar al Champions League.

14:59 Tragerea la sorti pentru turul 3 preliminar va avea loc, luni, 19 iulie, la sediul UEFA.

Meciurile din turul 2 se disputa pe 22 (turul) si 29 (returul) iulie. Craiova si FCSB au turul acasa, in timp ce Sepsi debuteaza in deplasare.

14:58 Craiova si Sepsi si-au aflat si ele adversarele! Craiova da peste Laci din Albania sau FK Podgorica din Muntenegru, in timp ce Sepsi are meci cu invingatoarea dintre Spartak Trnava si Mosta FC.

14:55 Sahtior Karagandi a terminat pe 4 in ultima editie a campionatului din Kazahstan. In prezent, e pe locul 13 din 15 in prima liga dupa 15 etape. Nu are decat 3 egaluri in ultimele 7 jocuri.

14:50 FCSB intalneste Sahtior Karagandi din Kazahstan in turul 2 preliminar din Europa Conference League! Primul meci se disputa in Romania!

14:40 Daca va fi eliminata de campioana Bosniei, Borac Banja Luka, din Champions League, CFR va da in turul 2 al Conference League peste Zalgiris Vilnius sau Linfield.

14:30 FCSB, Craiova si Sepsi isi afla acum adversarele din turul 2 preliminar al Conference League!

14:00 Turul 1 din Conference League se joaca pe 8 si 15 iulie. Turul al doilea se disputa pe 22 si 29 iulie. Daca CFR va fi eliminata din preliminariile Champions League, va ajunge si ea tot in Conference. Va intra in turul 2 preliminar al competitiei.

  •  BREAKING NEWS | ACUM LIVE VIDEO se trag la sorti meciurile FCSB, Craiova si Sepsi din Conference League
VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies