Fotbal intern

Brașovul a numit un fotbalist turc în funcția de manager general!

Atacantul Cenk Firat era fotbalist, sponsor și suporter la Steagul Roșu Brașov, iar acum este și manager general al clubului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 14:15
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 14:23

Echipa brașoveană, clasată pe penultimul loc în Seria a 5-a a Ligii 3, după 15 etape, cu 9 puncte, a făcut două schimbări importante în organigramă. 

Corâiu l-a înlocuit pe Elek ca antrenor

Sorin Corâiu (40 de ani) a devenit noul antrenor principal și l-a înlocuit pe Robert Elek, antrenorul-jucător care a renunțat la acest post după prima parte a sezonului. Corâiu are o carieră importantă la nivel de județ. unde a mai antrenant, în Ligii a 4-a, pe FC Râșnov, Colțea Brașov, Olimpic Zărnești, Cetățenii Ghimbav și ACSM Codlea.

Firat este noul manager general al clubului

De asemenea, Cenk Firat (29 ani), atacantul care a fost fotbalist, sponsor și suporter, a devenit noul manager general al clubului. Turcul a venit în urmă cu 9 ani în România, evoluând la Oțelul Galați (Liga 1) și Dunărea Galați (Liga 2). 

Apoi a suferit un accident rutier grav în Turcia, în urma căruia a stat în comă și și-a văzut distrus visul de a ajunge un fotbalist de top. A revenit pe teren la Colțea Brașov (Liga 4) și a ajuns la ACS SR Brașov (Liga 3), în 2019. Firat are și experiență antreprenorială, administrând, începând din 2003, firma de turnătorie a tatălui său, UPRUC TPA Făgăraș. 

SR Brașov, susținut financiar de fanii "stegari"

SR Brașov este echipa susținută de suporterii "stegari", care nu se regăsesc în proiectul Corona Brașov, transformat de primărie în ACS FC Brașov Steagul Renaște, echipă care joacă în Liga 2. În sezonul trecut, SR Brașov a terminat pe locul secund seria de Liga 3, sub rivala Corona Brașov, mergând în semifinala barajului de promovare în Liga 2, pe care l-a pierdut cu Vediţa Coloneşti (0-1 la Brașov și 1-1 la Colonești).     

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies