Fotbal intern

„Eram infractor! Cei de la pază aveau fotografia mea!” Ilie Stan, dat afară ca în filme de la Brașov 

Antrenorul de 53 de ani a fost dat afară FC Brașov Steagul Renaște.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 15:47
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 15:49

Tehnicianul a fost demis într-un mod extrem de urât, similar cu modul în care patronii CFR-ului l-au dat afară pe Marius Șumudică. Acesta a fost informat pe mail că trebuie să părăsească clubul, iar apoi nu a mai fost lăsat să intre pe stadion. 

După ce l-a acuzat pe Ioan Mărginean, președintele clubului, că el ar fi influențat decizia conducerii de a-l da afară, Ilie Stan a venit cu noi detalii legate de modul în care a fost tratat de către cei din conducerea clubului. Mai mult, antrenorul a dezvăluit că a fost interzis la baza de antrenament, iar sefii ar fi pus și fotografia lui la intrare, pentru a fi recunoscut. 

„Eram infractor!”

„Sunt foarte dezamăgit de atitudinea celor din conducerea clubului. Eu am fost solicitat să fac un proiect, pe trei ani. A existat o discuție clară. Am început și târziu, mi-a fost foarte, foarte greu pentru a pregăti echipa.

Dar, m-a deranjat demiterea și cum a fost anunțată aceasta. Se formase un lot interesant, atmosfera era foarte bună. Dar, nu s-a ținut cont de contract. Era un proiect pe 3 ani, inițial, după care au zis că vor un contract pe un an. 

Am ajuns la stadion și mi s-a spus că nu am ce căuta acolo. M-am simțit ca un infractor. Cei de la pază aveau o listă cu niște nume și aveau și fotografia mea. Deci, infractor eram. Ca să mă recunoască”, a spus Ilie Stan pentru Digi Sport. 

Interzis pe stadion 

După ce i-a fost interzisă intrarea, antrenorului nu i s-a permis nici măcar să își strângă lucrurile lăsate la club. El a povestit cum a ajuns să își recupereze bunurile. 

„Nu m-au lăsat să intru în vestiar nici să-mi iau la revedere de la băieți, dar nici să-mi iau echipamentul. Mi s-a spus că secunzii mei pot rezolva asta. Am apucat, totuși, să-mi iau la revedere de la jucători, într-o altă sală”, a concluzionat acesta. 

Modifică setările cookies