VIDEO EXCLUSIV Becali, convins că Dinamo va fi următorul caz FCSB din fotbalul românesc: „O să zică Badea că ei nu sunt Dinamo!”

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Iulie 2022, 12:09
Data actualizarii: Duminica 03 Iulie 2022, 12:44

Gigi Becali (64 de ani) a făcut o paralelă între ceea ce se întâmplă la Dinamo în momentul de față și ceea ce s-a întâmplat cu echipa sa în ultimii ani.

Patronul FCSB-ului crede că după retrogradarea în liga secundă lui Dinamo îi va fi greu să mai revină în prima ligă, deoarece vor apărea alți oameni care vor dori să acapareze brandul din „Ștefan cel Mare”.

Becali se așteaptă ca Badea să le pună bețe în roate dinamoviștilor

„Știi care e cea mai mare nebunie a României în sport? A făcut România, din banii românilor, 4-5 stadioane noi, dar echipele nu au unde să joace. Ar fi frumos ca după ce îl face pe ăla din Ștefan cel Mare să zică Badea că ei nu sunt Dinamo, o să vedeți voi, de nu va fi așa. Durează până fac stadionul, ei vor promova că le convine, au interese imobiliare, au contracte vechi făcute și de aia trag de ea. 

Să bage echipa în Divizia B, apoi vor trage să o bage în A, e nevoie de interese mari imobiliare, contractele făcute acum 15-20 de ani, care nu sunt expirate. Vor scoate contractul, că nu știu ce spații din Dinamo. 

Nu e doar stadionul, sunt mai multe terenuri tot din complex. Alea fac 30 de milioane de euro. Vor spune că au contract, nu contează când a fost semnat, acum 15-20 de ani. Ăia au fost express băgați, ca el să cadă și să vină celălalți și să spună: 'aa, pe stadionul joacă Dinamo, care e a noastră'. Ce dacă a continuat activitatea? E alta care are palmares. Și mai strânge acolo 3-4 jucători noi care au fost, un fel de Ogăraru”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

În momentul de față există trei echipe care activează în fotbalul românesc și care speră să-i atragă pe suporterii „roș-albi” de partea lor: Dinamo 1948, echipa care a retrogradat în Liga 2, CS Dinamo, echipa clubului sportiv al „câinilor” și FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!