Sambata 15 Aprilie 2017, 17:21

Balint a inceput sa planga in direct! Cuvintele care l-au emotionat pe fostul jucator al nationalei. VIDEO

Gabi Balint a inceput sa planga in direct la radio Europa FM, la emisiunea prezentata de Andreea Esca. 

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Balint a vorbit despre sora lui mai mica, iar aceasta a povestit despre relatia cu fostul fotbalist. Balint s-a emotionat si a inceput sa planga.


"Sora mea s-a nascut chiar cu un an inainte sa plec eu. Am apucat putin sa stau cu ea. Am avut grija de ea. Dupa aceea, cand veneam acasa, ne intalneam tot timpul.

E o diferenta destul de mare intre noi si n-am putut sa fim atat de apropiati ca sa vorbesc orice cu ea. Unsprezece ani sunt intre noi", a dezvaluit fostul fotbalist in emisiunea "La radio cu Andreea Esca", de la Europa FM, inainte ca o inregistrare cu sora lui sa fie difuzata in emisiune.

"El a plecat de la 15 ani. Eu aveam 4 ani cand a plecat. N-as putea sa va dau multe detalii. De multe ori, cand aducea acasa colegii de fotbal imi era rusine sa vorbesc cu el. Era asa o diferenta mare intre noi. imi placea foarte mult de Dan Petrescu.

Cand a inceput sa vina acasa, ma lua in concedii la mare. Cand a fost plecat in Spania, am fost la el. Acum vine mult mai des acasa. Pot sa zic ca de cativa ani suntem mai apropiati", au fost cuvintele care l-au facut sa planga pe fostul international.3 comentarii
  • 15 2017
    alecsionut Se vede ca esti om fain... Bv!!! Cineva Sus o sa va ajute toata viata...
  • 15 2017
    Nea ALECU Pentru limba romana apasati tasta 1...
  • 15 2017
    mapis+pe+ziarul+asta+tiganesc+insamintator+de+ura+rasista si sora boului asta era tianul iobag talpan sau cretinul de stuncan ca sint dopuo vaci isamintatoare de ura...
”România, te iubesc!”: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, deși sumele alocate au crescut de 20 de ori
BRAT