Au venit notele de plată pentru Leo Grozavu și Mihai Pintilii! Ce sancțiuni au primit cei doi

Leo Grozavu mihai pintilii Superliga Fotbal intern Sebastian Colțescu / Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2024, 14:15
Data actualizarii: Vineri 01 Martie 2024, 14:35

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a anunțat sancțiunile pe care le-a dictat după etapa cu numărul 28 din Superliga.

Leo Grozav, antrenorul lui Poli Iași, care a încercat să intre în vestiarul arbitrilor la pauza meciului FCU Craiova - Poli Iași, scor 1-1, a primit o suspendare de două etape și o amendă de 320 de lei.

Mihai Pintilii, eliminat de Sebastian Colțescu în minutul 38 al meciului FC Voluntari - FCSB, scor 1-2, a primit aceeași sancțiune.

Sanțiunile dictate de Comisia de Disciplină a FRF

FCU 1948 Craiova vs. ACSM Politehnica Iași - Eliminare Leo Grozavu (oaspeți) - În temeiul art. 53.1 din RD, se sancționeaza antrenorul Leo Grozavu cu suspendare pentru două meciuri și penalitate sportivă de 320 lei.

AS FC Universitatea Cluj vs. FCV Farul Constanța – Eliminare Ganea Cristian George (oaspeți) - În temeiul art. 63.1.g, coroborat la art. 63.2.1 din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru un meci și penalitate sportivă de 740 lei.

AFC Botoșani vs. ACS Sepsi OSK Sf.Gheorghe - Eliminare Dumitrescu Andres Mihai (oaspeți) - În temeiul art. 63.1.g, coroborat la art. 63.2.1 din RD, se sancționează jucătorul cu suspendare pentru un meci și penalitate sportivă de 740 lei.

FC Voluntari vs. FC FCSB – Eliminare Pintilii Doru Mihai (oaspeți) - În temeiul art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul Pintilii Doru Mihai cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 320 lei.

Enache Gabriel Nicolae vs. FCU 1948 Craiova - Neexecutare Hotărâre CNSL - Închide procedura.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!