Arena Nationala National Arena nicusor dan Fotbal intern

Anunțul făcut de primarul Nicușor Dan! Ce se întâmplă cu Arena Națională în perioada următoare. FCSB, direct interesată

Anunț important făcut de primarul Capitalei, Nicușor Dan, în legătură cu Arena Națională, cel mai mare stadion al țării.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 21:51
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 21:55

Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, a anunțat că a fost semnat contractul de mentenanță pentru Arena Națională.

„Reparăm acoperișul Arenei Naționale. Am semnat contractul pentru repararea și mentenanța acestuia, după ce timp de 11 ani nu a beneficiat de niciun fel de întreținere specializată.

Nicușor Dan dă vina pe foștii primari pentru starea proastă a acoperișului arenei

Povestea acestui acoperiș este încă o dovadă a nepăsării foștilor primari Oprescu și Firea, care în mandatele lor nu au asigurat, cum ar fi fost normal, o mentenanță corespunzătoare. Indolența lor a dus la deteriorarea sistemului de tractare a acoperișului, municipalitatea fiind nevoită, de când am preluat mandatul de primar, să apeleze la alpiniști pentru a tracta manual sistemul de deschidere/închidere a acoperișului.

Conform contractului, stadionul va beneficia de servicii de reparații, mentenanță și întreținere pentru acoperișul retractabil, cubul și tabela electronică. De asemenea, personalul autorizat va beneficia de instruire de specialitate pentru operarea acoperișului retractabil și a cubului video de pe arenă.

Firma AUROCON ROMANIA SRL, care se va ocupa de mentenanță, are peste 25 de ani de activitate în domeniu și a realizat automatizarea acoperișurilor mobile pentru Stadionul BC Place - Vancouver, Canada, Dubai Mall – Dubai, Emiratele Arabe Unite, castelul Josefsburg - Kufstein, Austria, arenele de tenis Rothenbaum - Hamburg, Germania”, a anunțat Nicușor Dan prin intermediul rețelelor de socializare.

Vestea nu poate decât să-i bucure pe cei de la FCSB, deoarece „roș-albaștrii” își dispută meciurile de pe teren propriu pe principalul stadion al țării.

Modifică setările cookies