Sepsi OSK Attila Hadnagy Conference League Sepsi - Djurgarden Conference League

EXCLUSIV Attila Hadnagy confirmă problemele de lot de la Sepsi + partida din Conference se va juca cu casa închisă, LIVE pe Pro Arena și VOYO, de la 21:00

Meciul dintre Sepsi OSK și Djurgarden este în direct de la 21:00 pe PRO Arena și LIVE TEXT pe www.sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 12:31
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 12:36

Hadnagy Attila, directorul general de la Sepsi, a avut o intervenție telefonică în exclusivitate pentru PRO Arena, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport.

După ce a trecut de Ljubljana, fără emoții în tur (3-1), dar cu o prestație dezamăgitoare în retur (1-2), Sepsi este pregătită să se dueleze cu suedezii de la Djurgarden. 

„Cred că va fi infern”

Attila a confirmat că Sepsi va beneficia de un stadion plin în turul din Conference League. „Cred că va fi infern, va fi stadionul full. Vin mulți suporteri, cred că nu a fost niciodată atâta lume. Sperăm să facem un rezultat bun.”

Despre problemele de lot, directorul general al lui Sepsi a spus că Ștefănescu nu își va face apariți cu Djurgarden. „Da, din păcate avem probleme de lot. Ashkovski va fi pe bancă, dar încă nu e refăcut 100%. Ștefănescu încă mai are probleme. Nu va fi (n.r. în lot)”.

„O să avem un meci foarte greu”

Sepsi OSK - Djurgarden este în direct pe PRO Arena și LIVE TEXT pe www.sport.ro. Înainte de meci, Attila a afirmat că gheorghienii vor avea de-a face cu o partidă grea. 

„Eu zic că o să avem un meci foarte greu. Djurgarden are o echipă mai bună decât atunci când a eliminat-o pe CFR Cluj. E o echipă mai stabilă. Plecăm, din păcate, cu șansa a doua. Avem cel mai greu adversar dintre toți, dar acasă suntem puternici. Sperăm să plecăm măcar cu un gol diferență”, au fost cuvintele lui Attila.

Sepsi, în campionat

Covăsnenii și-au revendicat a șaptea poziție. În primele trei etape, trupa lui Cristiano Bergodi a obținut cinci puncte. Sepsi a remizat cu Universitatea Craiova pe Ion Oblemenco (2-2), n-a avut emoții cu FC Argeș (4-0) și a făcut egal cu Petrolul Ploiești (1-1).

Modifică setările cookies