National Arena Arena Nationala EURO 2020 Lucrari National Arena National Arena PMB Fotbal intern

Anunt de ULTIMA ORA despre amenajarea National Arena pentru EURO 2020! Ce se intampla cu stadionul pe timpul lucrarilor: PMB s-a inteles cu reprezentantii UEFA

Arena Nationala va intra in santier.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Februarie 2019, 09:12
Data actualizarii: Marti 19 Februarie 2019, 09:15

Totusi, Becali poate sta linistit, pe National Arena vor putea fi organizate in continuare meciurile de fotbal.

Pana acum, mai multe delegatii UEFA, formate din specialisti, au fost la Bucuresti, unde s-au intalnit cu reprezentanti ai Primariei Capitalei, ai FRF si ai diferitelor autoritati publice implicate in organizarea meciurilor Euro 2020 de la Bucuresti, precum Politie, Jandarmerie si Pompieri. De asemenea, specialistii forului de la Nyon au inspectat 16 obiective din Bucuresti care sunt in planul de organizare pentru turneul final: cele doua aeroporturi, Gara de Nord, hoteluri, baze de antrenament, piete publice, Arena Nationala.

In cadrul acestor vizite, oficialii UEFA au inspectat locurile si planurile pentru amenajarea spatiilor din cadrul Arenei Nationale necesare bunei organizari a partidelor de la turneul final, precum centrul de acreditare, centrul pentru voluntari si centrul de presa. Din fericire, lucrarile necesare imbunatatirii stadionului bucurestean nu vor duce la inchiderea sa pentru meciurile din preliminarii ale echipei nationale sau pentru intalnirile echipelor de club din competitiile interne sau europene.  

"Lucrarile de amenajare a stadionului National Arena pentru a fi conform cu standardele de organizare a campionatului final Euro 2020 se desfasoara conform graficului stabilit cu reprezentantii UEFA in urma vizitelor de lucru ale acestora la Bucuresti. Aceste lucrari nu afecteaza desfasurarea evenimentelor programate pe Arena Nationala. Tinand cont de faptul ca turneul de fotbal Euro 2020 a fost declarat eveniment de interes national, PMB participa la sedinte de lucru ale grupului interministerial organizate la Guvern. In acest cadru se colaboreaza constructiv cu toate institutiile implicate in organizarea acestui eveniment la Bucuresti", a transmis PMB pentru Sport.ro.

Gabriel Chirea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!