FOTO Alexi Pitu, ce lovitură! Explicația unui om important din fotbal 

alexi pitu Bordeaux Victor Becali Fotbal intern
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2023, 18:25
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2023, 19:17

Bordeaux ocupă locul doi în clasament, cu 36 de puncte. Lider este Le Havre, care are 43 de puncte.

Victor Becali a subliniat efectele avute de un transfer precum cel al lui Alexi Pitu. Fotbalistul crescut la Academia Hagi a fost vândut de Farul Constanța, luna trecută, la gruparea de tradiție din Franța, Bordeaux, acum echipă care joacă în eșalonul secund valoric. 

"Îl urmăreau de mult, l-au văzut de cel puțin 6-7 ori. Oamenii știu atât de multe lucruri despre copii de 14-15 ani, încât nici nu îți vine să crezi. Ei urmăresc ani de zile un jucător. Îți dau un exemplu: Coman, îl știu de la 15-16 ani, poate. Ce i-a făcut să-l ia pe Pitu? Concluzia lor a fost că este un jucător bun pentru ei. Altfel, de ce l-ar fi luat?

Eu nu discut sumele. Din moment ce clubul care vinde e de acord, este o problemă a lor. Eu cred că este o sumă bună pentru fotbalul nostru, este un băiat tânăr, mai sunt și procente. Totul e să confirme. Îl vedeți pe Enzo Fernandez? Păi clubul lui din Argentina are un procent de 25%. Ce înseamnă 25% din 120 de milioane? Vedeți?

Jucătorii noștri pleacă de aici, pentru că nu sunt prin cupele europene nu suntem prezenți, pleacă, confirmă, iar dacă confirmă, pot veni și alți bani la club. Adică să mai tragă pe cineva după ei, cum se spune", a declarat Victor Becali, potrivit Digi Sport.

Ce notă a obținut Alexi Pitu în Bordeaux - Le Havre

Bordeaux a primit vizita celor de la Le Havre în etapa cu numărul 21 din eșalonul secund al Franței, dar a pierdut confruntarea de pe „Matmut Atlantique” cu 1-2.

Conform informațiilor oferite de site-ul de specialitate SofaScore, Alexi Pitu a obținut nota 6.6 în urma serviciilor oferite pe teren. Cea mai mică notă a fost împărțită de doi jucători, 6.2, de la Bordeaux, Malcom Bokele, respectiv de la Le Havre, Antoine Joujou.

Cea mai mare notă primită în partida din etapa cu numărul 21 a fost atribuită lui Oualid El Hajjam, fotbalistul care, de altfel, a și adus victoria pentru echipa oaspete. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!