"A doua zi m-am dus la el, l-am scos la o cafeluță!" Eric, episod haios cu Hagi

Eric Gica Hagi Hagi - Eric Fotbal intern Gheorghe Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 11:08
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 11:20

Brazilianul Eric, la ora dezvăluirilor despre antrenorii cu care a colaborat în fotbalul românesc. 

Brazilianul Eric, unul dintre cei mai valoroși stranieri care au evoluat în Liga 1, a dezvăluit un episod nostim din perioada în care evolua la Viitorul, actuala Farul Constanța. 

Cum patronul și antrenorul formației de pe Litoral, Gică Hagi, e recunoscut drept un antrenor strict, Eric a avut o discuție mai altfel cu fostul decar al naționalei. 

Tema dialogului a fost centrată, desigur, pe... kilogramele tehnicului mijlocaș sud-american, 

„Hagi îmi spunea că eu am deja tot ce trebuie! Trebuia să am grijă doar cu kilogramele, asta a fost singura lui problemă. Într-o zi ne-a zis că dacă avem vreo problemă sau dacă vrem să învățăm ceva să mergem la el și stăm de vorbă la o cafea.

A doua zi m-am dus direct la el. L-am scos la o cafeluță și i-am zis că eu niciodată nu am fost un jucător tactic, mie mi se spunea mereu ‘du-te și fă ceva, rezolvă meciul’, asta datorită talentului pe care-l aveam. La el era diferit, avea o altă mentalitate, avea o mentalitate din afară, nu ca în România. La el trebuia să faci aia, să te duci înapoi.

Eu l-am chemat la o cafeluță să-l întreb ‘Mister, ce vrei de la mine? Vrei să dau goluri, vrei să dau pase?’ Crede-mă că în șase luni am învățat de la Hagi mai mult decât în toată cariera mea", a povestit Eric, potrivit as.ro. 

În vârstă de 35 de ani, Eric de Oliveira a jucat la formația lui Gheorghe Hagi între 2017 și 2019. Brazilianul a marcat pentru gruparea din Ovidiu 14 goluri în 32 de confruntări.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!