Fotbal intern

"A doua zi m-am dus la el, l-am scos la o cafeluță!" Eric, episod haios cu Hagi

Brazilianul Eric, la ora dezvăluirilor despre antrenorii cu care a colaborat în fotbalul românesc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 11:08
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 11:20

Brazilianul Eric, unul dintre cei mai valoroși stranieri care au evoluat în Liga 1, a dezvăluit un episod nostim din perioada în care evolua la Viitorul, actuala Farul Constanța. 

Cum patronul și antrenorul formației de pe Litoral, Gică Hagi, e recunoscut drept un antrenor strict, Eric a avut o discuție mai altfel cu fostul decar al naționalei. 

Tema dialogului a fost centrată, desigur, pe... kilogramele tehnicului mijlocaș sud-american, 

„Hagi îmi spunea că eu am deja tot ce trebuie! Trebuia să am grijă doar cu kilogramele, asta a fost singura lui problemă. Într-o zi ne-a zis că dacă avem vreo problemă sau dacă vrem să învățăm ceva să mergem la el și stăm de vorbă la o cafea.

A doua zi m-am dus direct la el. L-am scos la o cafeluță și i-am zis că eu niciodată nu am fost un jucător tactic, mie mi se spunea mereu ‘du-te și fă ceva, rezolvă meciul’, asta datorită talentului pe care-l aveam. La el era diferit, avea o altă mentalitate, avea o mentalitate din afară, nu ca în România. La el trebuia să faci aia, să te duci înapoi.

Eu l-am chemat la o cafeluță să-l întreb ‘Mister, ce vrei de la mine? Vrei să dau goluri, vrei să dau pase?’ Crede-mă că în șase luni am învățat de la Hagi mai mult decât în toată cariera mea", a povestit Eric, potrivit as.ro. 

În vârstă de 35 de ani, Eric de Oliveira a jucat la formația lui Gheorghe Hagi între 2017 și 2019. Brazilianul a marcat pentru gruparea din Ovidiu 14 goluri în 32 de confruntări.

Modifică setările cookies