VIDEO „Tu vei fi întotdeauna zâmbetul Barcei!” Mesaj emoționant al lui Joan Laporta pentru Ronaldinho! Ce a spus brazilianul despre Xavi și titlul mondial al lui Messi 

Ronaldinho Barcelona Joan Laporta Fotbal extern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 12:32
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 12:37

Ronaldinho (42 ani) a primit distincția de „Legendă” a Barcelonei în cadrul unei gale. 

Gala a fost organizată de ziarul catalan Mundo Deportivo, iar acolo a fost prezenți și Joan Laporta, actualul președinte al Barcelonei, dar și Sandro Rosell, fostul președinte. Ronaldinho a fost premiat pe scenă de Laporta, care a avut un mesaj emoționant pentru el. 

Joan Laporta: „Ronaldinho a reprezentat resuscitarea Barcei!” 

Președintele catalanilor a luat microfonul și a adresat cuvinte superbe pentru brazilianul care a evoluat în tricoul blaugrana din iulie 2003 până în iulie 2008, când a fost vândut la AC Milan. 

„Ronaldinho a reprezentat resuscitarea Barcei. Ești și întotdeauna vei fi zâmbetul Barceli și știi că asta este casa ta”, i-a spus Laporta lui Ronaldinho.

Ronaldinho, încrezător în Xavi Hernandez: „Sper să facă istorie la club!” 

Fostul fotbalist a vorbit despre Barcelona lui Xavi Hernandez, dar și despre titlul mondial câștigat de Leo Messi alături de naționala Argentinei, în urmă cu mai bine de o lună și jumătate.  

„Nu e ușor să câștigi titluri, însă se descurcă foarte bine și sper ca în curând să facă istorie la club. Xavi este prietenul meu. Să sperăm că lucrurile vor continua bine și poate câștiga titlul. 

Sunt foarte fericit pentru Messi. Îi lipsea asta. Adevărul este că nimeni nu și-a imaginat că va pleca de la Barca, însă astfel de lucruri se întâmplă de fotbal. Acum trebuie să continue”, a adăugat brazilianul citat de Forbes.  

  • 5 trofee a câștigat alături de FC Barcelona, unul dintre ele fiind UEFA Champions League, în sezonul 2005/06
  • în 2002, Ronaldinho a câștigat Campionatul Mondial alături de Brazilia
  • 207 meciuri a jucat pentru catalani, având 94 de goluri marcate și 70 de assist-uri. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!