VIDEO EXCLUSIV „Plec și mâine!” E anunțul momentului! Cosmin Olăroiu, dispus să revină în Europa. Pune o singură condiție

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 11 Decembrie 2022, 07:46
Data actualizarii: Duminica 11 Decembrie 2022, 08:06

Cosmin Olăroiu (53 ani), unul dintre cei mai bine cotați antrenori români, care acum o antrenează pe Al-Sharjah, în Emiratele Arabe Unite, anunță că e dispus să revină în Europa.

Învitat de oficialii Federației de Fotbal din Qatar la meciurile de la Cupa Mondială, Cosmin Olăroiu a dezvăluit într-o discuție cu Amir Kiarash, jurnalist Adevărul, că este dispus să revină oricând în Europa.

Antrenorul care o ducea pe Steaua (acum FCSB) în semifinalele Cupei UEFA pune, însă, o condițiie importantă: clubul european să-i ofere siguranța, perspectiva că va putea face performanță, pentru a nu-și afecta cota pe care și-a făcut-o în Orient.

Olăroiu, dispus să revină în fotbalul european

„Chiar m-am întâlnit în Qatar cu Cosmin Olăroiu, pentru că a fost invitatul Federației de Fotbal din Qatar, foarte frumos din partea lor. Ei au ținut minte că atunci când au primit găzduirea Mondialului, Olăroiu era antrenor la Al-Sadd și l-au invitat la meciurile acestui Mondial.

L-am întrebat de ce nu vine în Europa să antreneze și mi-a dat un răspuns logic. Mi-a spus că ultima oară au venit oficialii de la AEK Atena, sper să nu mă înșel, și le-a spus că lotul trebuie schimbat în întregime, lucru cu care ei nu au fost de acord. În aceste condiții, el nu a fost de acord să meargă la AEK Atena, o echipă fără perspective reale, să nu reușească acolo și după să-și strice cota pe care a câștigat-o la arabi.

Spunea că dacă există o ofertă bună din Europa „plec și mâine” de la Al-Sharjah, acolo unde este acum, în Emirate. Condiția să revină în Europa este să existe o ofertă de la o echipă unde să existe o perspectivă, ca să-și păstreze cota pe care și-a făcut-o”, a dezvăluit Amir Kiarash la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Cosmin Olăroiu (53 ani) se află pe locul al patrulea cu Sharjah FC în UAE Pro League după primele 10 etape disputate, având 20 de puncte obținute. Fotbalul din Emiratele Arabe Unite a intrat în pauză competițională (după 10 etape) și se va relua după ce se va încheia Campionatul Mondial din Qatar.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!