Cosmin Olaroiu Al-Sharjah Emiratele Arabe Unite Fotbal extern

GALERIE FOTO Un nou trofeu pentru Cosmin Olăroiu! A câștigat Cupa în Emiratele Arabe Unite, cu Al-Sharjah

Cosmin Olăroiu (53 de ani) a câștigat Cupa în Emiratele Arabe Unite cu cei de la Al Sharjah, echipă pe care a preluat-o în luna noiembire a anului trecut.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 08:30
Data actualizarii: Duminica 23 Octombrie 2022, 08:30

Al Sharjah a câștigat la limită finala cu cei de la Al-Wahda, scor 1-0. Unicul gol a fost parcat de fostul jucător al celor de la Barcelona, Paco Alcacer, astfel că echipa lui Olăroiu a câștigat a noua Cupă a Președintelui din istoria clubului, ultima fiind câștigată în sezonul 2002-2003.

Cosmin Olăroiu a câștigat Cupa în Emiratele Arabe Unite!

În finală, pentru echipa lui Cosmin Olăroiu, a evoluat din postura de titular un alt fost jucător al Barcelonei, Miralem Pjanic, care a ajuns la Sharjah în această vară.

Pentru Cosmin Olăroiu este primul trofeu câștigat alături de echipa din Emiratele Arabe Unite. Antrenorul român a strâns deja 36 de meciuri pe banca celor de la Al-Sharjah (22 de victorii, nouă rezultate de egalitate și cinci înfrângeri).

Echipa antrenorului român continuă lupta pentru titlu în campionatul din Emiratele Arabe Unite, unde s-au disputat deja șase etape. Al-Sharjah este pe locul trei, cu 13 puncte, la egalitate cu Al-Ain și Al-Ahli Dubai și la un punct distanță de liderul Al-Wasl.

Olăroiu este de patru ori campion în Emiratele Arabe Unite: de două ori cu Al-Ahli Dubai, respectiv de două ori cu Al-Ain.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies