Leo Messi a vorbit despre momentul în care l-a făcut 'prost' pe Weghorst și gestul în fața lui Van Gaal 

Leo Messi Louis Van Gaal wout weghorst CM 2022
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 08:41
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 08:43

Argentina a câștigat Campionatul Mondial din Qatar, impunându-se la loviturile de departajare în fața Franței. 

Leo Messi (35 ani) a acordat primul interviu din postura de campion mondial, la mai bine de o lună de la încheierea turneului din Qatar. Căpitanul Argentinei a vorbit despre momentele tensionate din meciul cu Olanda, din sferturile de finală ale turneului, când naționala albiceleste s-a impus tot la loviturile de departajare. 

Atunci, Messi s-a bucurat în fața lui Louis van Gaal după golul marcat în timpul regulamentar, imitând gestul lui Riquelme. Apoi, superstarul lui PSG a mai fost surprins într-un moment tensionat, în timp ce acorda un interviu, jignindu-l pe Wout Weghorst, care inițial dorise să îi strângă mâna, deși îl tatonase pe toată durata jocului, de când a fost introdus pe teren. 

Ce a spus Leo Messi despre scandalul din meciul cu Olanda 

În interviul acordat, Messi a dezvăluit cum s-a desfășurat totul și de ce a ales să reacționeze așa, punctând însă că nu îi este caracteristic. 

„Nu m-am gândit, a ieșit pe moment. Da, știam tot ce au comentat înainte de meci, ce a spus Van Gaal. Chiar unii colegi îmi spuneau: 'ai văzut ce a zis?' intenționat. Cu totul încheiat, nu îmi place ce am făcut, nu mi-a plăcut nici partea cu 'ieși de aici' și toate astea. 

Reacționezi la cald, însă nu am gândit absoslut nimic. A venit totul pe moment. Nu îmi place să las imaginea asta, însă sunt lucruri care se întâmplă”, a declarat Leo Messi citat de sport.es

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!