Fotbal extern

„Huliganii români s-au deghizat!” Suporterii steliști, acuzați că au provocat un scandal de proporții în Țările de Jos

Suporterii steliști, arătați cu degetul după un scandal de proporții care a avut loc în Țările de Jos.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 10:37
Data actualizarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 10:42

Poliția olandeză a făcut mai multe arestări la finalul meciului dintre NEC Nijmegen și Vitesse Arnhem, după ce suporterii celor două formații și-au împărțit pumni.

Potrivit jurnaliștilor neerlandezi vinovați de violențe ar fi suporterii steliști, care sunt înfrățiți cu cei de la NEC Nijmegen și care ar fi mers în Țările de Jos special pentru a-și măsura forțele cu cei de la Vitesse.

„Au fost în jur de 15 fani ai Stelei. De ani buni este o prietenie între fanii lui NEC și cei ai Stelei, iar din când în când se vizitează reciproc. Huliganii români s-au deghizat, nu au purtat hanorace, eșarfe sau ochelari de soare, ca să nu fie recunoscuți, să pară că nu sunt interesați”, a declarat un insider pentru publicația Gelderlander.

De menționat faptul că suporterii steliști au lipsit de la ultimul meci al echipei favorite, susținând că aleg să protesteze astfel împotriva discriminării care a apărut în momentul în care autoritățile au decis să nu le mai permită accesul pe stadion decât persoanelor vaccinate sau trecute prin boală.

Modifică setările cookies