„Cariera mea se încheie aici!” Destăinuirea surprinzătoare pe care un star de la PSG le-a făcut-o părinților

kylian mbappe PSG Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Octombrie 2021, 08:46
Data actualizarii: Joi 07 Octombrie 2021, 08:55

La doar 23 de ani, unul dintre starurile lui PSG trece printr-un blocaj mental.

Fayza Lamari, mama lui Kylian Mbappe, a dezvăluit într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Le Parisien că fiul său a susținut în mai multe rânduri că își va încheia cariera.

Mama starului de doar 23 de ani susține că oficialii lui PSG vor trebui să facă tot ce este nevoie ca fiul său să se simtă bine la Paris, altfel acesta nu exclude să-și încheie deja cariera.

„Kylian trebuie să fie mulțumit. Dacă ar fi nefericit, nu ar pute spune: „Cariera mea se încheie aici”. Și ne spune asta de multe ori. Cu Kylian, totul se  poate schimba de la o zi la alta”, a spus Fayza Lamari, potrivit GetFrenchFootballNews, care citează Le Parisien.

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până la finele acestui sezon. Dacă nu-și va prelungi înțelegerea cu clubul din Paris, va purea pleca liber de contract. După ultimele informații scurse în presă, francezul ar putea ajunge la Real Madrid.

Mbappe: „Sunt fericit să alerg când Messi merge pe teren!”

Kylian Mbappe (22 ani) s-a deschis în unul dintre cele mai sincere interviuri acordate.

Atacantul lui Paris Saint-Germain a vorbit într-un interviu acordat pentru L'Equipe, după meciul cu Manchester City din Champions League, despre dorința de a pleca de la echipă și momentul în care i-a informat pe șefii de pe Parc des Princes că nu își dorește să rămână. 

Francezul a abordat mai multe subiecte de-a lungul interviului și a comentat și situația de la naționala Franței, eliminată rușinos de la Euro 2020, dar și despre sezonul actual. Mbappe s-a arătat încântat de noile transferuri, punctând că se așteaptă să obțină trofee importante în acest sezon. (Mai multe detalii AICI!)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!