Leo Messi Argentina Brazilia copa america Marcos Acuna Fotbal extern „A șters poza cu copiii și a pus una cu el și Messi!” Reacție genială a unui coechipier după finala Copa America

„A șters poza cu copiii și a pus una cu el și Messi!” Reacție genială a unui coechipier după finala Copa America

Leo Messi (34 ani) a reușit să câștige primul trofeu important alături de naționala mare a Argentinei. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 22:10
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 22:11

Argentina s-a impus cu 1-0 în fața Braziliei în finala de pe Maracana si a câștigat primul astfel de trofeu după mai bine de 30 de ani, fiind și primul titlu major pentru Leo Messi. 

Bucuria argentinilor a fost cu atat mai mare cu cât dorința căpitanului de a câștiga a fost, într-un final, îndeplinită, fiind cazul majorității coechipierilor din naționala „albiceleste”. A fost și cazul lui Marcos Acuna. 

  • „A șters poza cu copiii și a pus una cu el și Messi!” Reacție genială a unui coechipier după finala Copa America

Fundașul stânga al Sevillei a fost printre primii care a fugit către Messi pentru a-l îmbrățișa la finalul meciului cu Brazilia, iar momentul a fost imortalizat de toți fotografii aflați pe Maracana. Soția jucătorului a dezvăluit gestul pe care l-a făcut acesta imediat după câștigarea trofeului. 

Soția lui Acuna a răspuns la o postare pe Twitter a cărei descriere era astfel: „Dacă Acuno nu are fotografia asta pe un tapet, atunci nu înțeleg nimic!”, iar replica nevestei a fost: „A scos poza cu copiii săi și a pus-o pe asta, e rău, dar nu chiar atât de rău!”

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!