VIDEO: Scena din tribuna inainte ca arbitrul sa fie batut pe teren! Ce s-a intamplat cu fanul lui Trabzon care a prins tricou aruncat de Nani de la Fener

Trabzonspor Fenerbahce Nani Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2016, 11:30
Data actualizarii: Luni 25 Aprilie 2016, 11:50

Vezi si: Scene socante in Turcia, la meciul lui Fenerbahce. Arbitrul a fost batut cu bestialitate in timpul partidei, jocul a fost oprit. VIDEO

Atmosfera extrem de tensionata aseara la meciul dintre Trabzon si Fenerbahce, incheiat brusc cu incidentul socant in care unul dintre arbitri a fost calcat in picioare de un suporter coborat din peluza.

Un moment fierbinte s-a petrecut si in minutul 75, la Tribuna I, in sectorul din spatele bancilor de rezerve. Nani a fost schimbat si, pana sa ia loc pe banca, i-a dat tricoul de joc unui suporter care i-l cerea insistent, probabil intr-un gest menit sa mai potoleasca un pic vulcanul din tribuna.

Insa ideea lui Nani nu a facut decat sa aprinda si mai tare spiritele. Fanul care s-a ales cu tricoul a fost luat la intrebari de ceilalti suporteri Trabzonspor.

In cele din urma, suporterul a fost obligat sa renunte la tricou. Nani l-a primit "retur", la pachet cu un cor de fluieraturi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!