Scene socante in Turcia, la meciul lui Fenerbahce. Arbitrul a fost batut cu bestialitate in timpul partidei, jocul a fost oprit. VIDEO

Autor: Sport.ro
Luni 25 Aprilie 2016, 09:21

Scene socante au loc aseara, in Turcia, la meciul dintre Trabzonspor si Fenerbahce.

Meciul dintre Trabzonspor si Fenerbahce a fost oprit in repriza secunda, cand un suporter coborat din peluza l-a batut cu bestialitate pe unul dintre arbitri.

Cu cateva secunde inainte de incident, fortele de ordine de pe stadion si-au dat seama de pericol si au trimis un cordon suplimentar in fata peluzei, gata sa intervina oricand.

Cu toate astea, mai multi suporteri au reusit sa intre pe teren, iar unul dintre ei l-a luat la pumni si picioare pe arbitrul aditional din spatele portii lui Trabzon.

Meciul a fost oprit in minutul 91, la scorul de 4-0 pentru Fenerbahce, iar gazdele vor pierde partida la masa verde.

Ura dintre cele doua echipe e mai veche, din 2011, cand Fener a luat un titlu dovedit blatuit, in care echipa a masluit cel putin 12 meciuri. Desi presedintele a fost condamnat, titlu nu a fost dat locului secund, adica lui Trabzon.

Lupta la titlu este foarte incinsa in liga turca. Besiktas si Fenerbahce sunt despartite de 3 puncte in clasament, cu patru etape inainte de final.

Rată de infectare Covid în țară, 14 mai 2021. Toate județele sunt în scenariul verde
BRAT
Modifică setările cookies