VIDEO: Dan Petrescu si-a dezvaluit marele SECRET! Kuban inscrie in minutul 88 si reuseste SURPRIZA etapei in Rusia: 1-1 cu TSKA!

Autor: Sport.ro
Sambata 31 Martie 2012, 18:58

	VIDEO: Dan Petrescu si-a dezvaluit marele SECRET! Kuban inscrie in minutul 88 si reuseste SURPRIZA etapei in Rusia: 1-1 cu TSKA!

Kuban Krasnodar a reusit sa scoata un punct de aur din meciul cu TSKA Moscova.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Kuban-ul lui Dan Petrescu a reusit surpriza etapei in Rusia.

TSKA Moscova a deschis scorul in minutul 71, prin Doumbia si lucrurile se indreptau spre un deznodamant firesc.

Bomba a venit cu doua minute inainte de final, cand mijlocasul Anton Secret a reusit sa inscrie la capatul unei faze la care jucatorii lui TSKA au cerut ofsaid.

"TSKA aproape ca nu a avut ocazii, dar au inscris. Noi ne-am creat ocazii destule, dar, din nefericire, nu am reusit sa le fructificam. TSKA nu a jucat bine, am fost mai buni iar asta e meritul jucatorilor mei. Noi am jucat mai bine, dar nu a fost de ajuns", a declarat Dan Petrescu dupa meci.

In clasament, TSKA Moscova ramane pe locul 2, la 6 puncte in spatele liderului Zenit, in timp ce Kuban ocupa ultima pozitie, la 4 puncte de locurile care duc in Europa League.

Iohannis: Dăncilă a pus pe butuci relația cu lumea arabă. Regele Iordaniei s-a simțit jignit
BRAT