Spania

Messi ar putea reveni la Barcelona, chiar în meciul cu rivalul Cristiano Ronaldo! Anunțul momentului în Spania

Fanii lui FC Barcelona ar putea avea parte de o surpriză.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 20:22
Data actualizarii: Luni 02 August 2021, 20:38

Leo Messi, fotbalist liber de contract de mai bine de o lună, ar putea reveni la Barcelona chiar în duelul cu Juventus, echipa lui Cristiano Ronaldo. Mundo Deportivo a anunțat că messi ar putea juca pentru Barcelona pe 8 august, atunci când are loc "Trofeul Joan Gamper", împotriva lui Juventus.

Laporta speră să finalizeze, până atunci, toate demersurile necesare astfel încât să se concretizeze acest lucru. Messi este liber de contract de pe 1 iulie. Meciul dintre Barcelona și Juventus va avea loc pe Camp Nou.

  • Messi ar putea reveni la Barcelona, chiar în meciul cu rivalul Cristiani Ronaldo! Anunțul momentului în Spania

Messi a revenit din vacanță și a fost surprins pe aeroportul din Barcelona. Suporterii speculează că acesta va semna cât de curând un nou contract cu echipa pentru care a scris istorie.

Messi a câștigat Copa America

Leo Messi (34 ani) a reușit să câștige primul trofeu important alături de naționala mare a Argentinei, în finala cu Brazilia, 1-0. Singurul gol al meciului a fost înscris de Angel Di Maria. 

După finala câștigată, Messi s-a întors în țara natală, iar apoi a plecat alături de Antonela și cei trei copii în vacanță. Primele zile le-au petrecut în Miami, iar apoi au mers în Caraibe. 

La 63 de zile de când a părăsit capitala Cataluniei, superstarul argentinian s-a întors acasa, iar publicațiile de sport au fost pe fază și au surprins momentul revenirii sale. Messi a venit cu un avion privat, însă nu a scăpat de paparazzi. Din aeroport au ieșit prima dată Antonela și copiii, urmați de fotbalist. 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies