Tragedie! Coechipierul lui Mohamed Salah a murit la doar 31 de ani! Aflase că nu va mai putea juca fotbal niciodată

Egipt ahmed refaat Mohamed Salah Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Iulie 2024, 16:27
Data actualizarii: Sambata 06 Iulie 2024, 16:27

Fotbalul egiptean a primit o lovitură grea în această dimineață.

Ahmed Refaat, colegul lui Mohamed Salah de la echipa națională a Egiptului, a murit la orele dimineții la doar 31 de ani.

Colegul lui Mohamed Salah de la naționala Egiptului a murit la doar 31 de ani

Refaat a suferit un stop cardiac sâmbătă dimineață și a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut să îl resusciteze și au pronunțat decesul. Modern Future FC, clubul la care era legitimat fotbalistul a comentat vestea, iar Ashraf Eissa, șeful echipei medicale care s-a ocupat de cazul fotbalistului a dezvăluit cauza morții.

Problemele de sănătate ale lui Ahmed Refaat au început în urmă cu câteva luni. La data de 11 martie, fotbalistul s-a probușit pe gazon în timpul unui meci din campionatul Egiptului, contra celor de la Ittihad Alexandria, scor 0-0. La acel moment, fotbalistul a fost plasat într-o comă indusă. Săptămâna trecută, Refaat a acordat un interviu în care a vorbit despre problemele sale de sănătate în care a confirmat că nu va mai putea juca niciodată fotbal.

Printre primii care au reacționat la vestea morții lui Ahmed Refaat a fost chiar starul lui Liverpool, Mohamed Salah. Acesta a distribuit o fotografie pe rețelele sociale la care a adăugat mesajul: ”Fie ca Domnul să le dea răbdare familiei și celor dragi”.

البقاء لله وربنا يصبر أهله وكل حبايبه ???? pic.twitter.com/lkUBwtplcd

Și Federația de Fotbal din Egipt a reacționat după moartea lui Ahmed Refaat: ”Oficialii Federației deplâng moartea lui Ahmed Refaat, jucătorul echipei naționale și al lui Modern Sport Club, ne rugăm la Dumnezeu să aibă milă de el și să le ofere familiei și apropiaților săi răbdare și consolare. Lui Dumnezeu îi aparținem și la El ne vom întoarce”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!