Thierry Henry Franta Zinedine Zidane Fotbal extern

Thierry Henry știe următoarea echipă a lui Zinedine Zidane: "La Juventus nu va merge!"

Thierry Henry (45 de ani), fostul mare atacant al Franței, a vorbit despre viitorul în antrenorat al fostului său coleg din națională, Zinedine Zidane.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 11:19
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 11:15

Zidane (50 de ani) este liber de contract din iunie 2021, după despărțirea de Real Madrid, iar francezul a anunțat recent că va reveni curând în antrenorat, însă fără a oferi vreun indiciu referitor la destinație.

Thierry Henry: "Cred că Zidane așteaptă naționala Franței"

Întrebat dacă este de părere că Zidane ar putea prelua Juventus, după ce torinezii au fost eliminați din Champions League, Thierry Henry a răspuns categoric și a explicat de ce consideră că "Zizou" așteaptă banca tehnică a naționalei Franței.

"Nu va merge la Juventus. Cred că așteaptă echipa națională. A câștigat deja Liga Campionilor de trei ori cu Real Madrid. De ce să se mai deranjeze să antreneze alte cluburi când poate avea echipa națională?", a spus Thierry Henry, la CBS Sport, potrivit RMC Sport.

Actualul selecționer al Franței este Didier Deschamps. Campion mondial în 2018, antrenorul a preluat prima reprezentativă în 2012, iar actuala sa înțelegere expiră în decembrie 2022, după Cupa Mondială din Qatar.

Zidane: "Mă veți vedea foarte curând pe bancă"

Deținător a 3 trofee UCL pe banca Realului, Zidane a mărturisit mereu că nu își dorește să aibă o carieră lungă de antrenor, dar după un an și jumătate de la ultima sa aventură el își poate schimba situația, după încheierea Campionatului Mondial din Qatar.

"Când mă veți vedea pe bancă din nou? Curând, foarte curând. Sunt aproape să antrenez din nou. Acum mă bucur de timpul liber, dar nu sunt departe de a reveni", a spus Zidane, potrivit AS.

Balonul de aur din 1998 a spus că în acest moment se bucură de timpul liber pe care îl are, însă nu este departe de a reveni. Postul de selecționer al Franței nu ar însemna revenirea la viața de zi cu zi ca antrenor și i-ar permite să aibă mai mult timp liber, iar atunci când a fost întrebat dacă revenirea sa va fi chiar pe banca echipei naționale, acesta nu a oferit un răspuns negativ.

Tot mai multe persoane, în special din Hexagon, sunt de părere că Zidane ar fi înlocuitorul perfect al lui Deschamps, fiind multe motive întemeiate care să susțină ideea că ar fi cel mai potrivit pentru această funcție.

Susținând în diferite ocazii că ar vrea să antreneze doar echipe pentru care a jucat, preluarea băncii tehnice a “Les Bleues” poate încununa și succesul în calitate de antrenor al lui Zizou, după un Campionatul Mondial din 1998 și EURO 2000 câștigate în calitate de jucător.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!