Leo Messi Argentina Paris Saint-Germain Campionate externe

„Nu voi fi antrenor, dar și Zidane a zis asta!” Leo Messi a vorbit despre viitorul său după retragere: „Nu mi-am setat să fiu cel mai bun din istorie!” 

Lionel Messi (35 ani) s-a deschis într-un interviu acordat recent și a vorbit despre viitorul său. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 10:52
Data actualizarii: Vineri 07 Octombrie 2022, 10:53

Superstarul argentinian a vorbit despre planurile sale de viitor și a făcut un anunț pe care fanii săi nu voiau să îl audă. Leo Messi a dezvăluit că Mondialul din Qatar va fi ultimul său turneu, fiind decis să facă meciuri cât mai bune alături de naționala Argentinei, văzută drept una dintre favorite. 

Leo Messi nu are în plan să devină antrenor

În ceea ce privește ce va alege să facă odată ce se va retrage definitiv de fotbal, Leo Messi a dezvăluit că nu și-ar dori să devină antrenor, însă l-a oferit drept exemplu pe Zinedine Zidane în acest sens, care spunea același lucru, însă a ajuns să facă performanțe incredibile de pe banca tehnică. 

„Nu voi fi antrenor, însă și Zdane a zis asta și după s-a făcut tehnician și a ieșit câștigător în Champions. Îmi place departamentul sportiv, să îl însoțesc pe tehnician, întărirea grupului, însă nu am totul clar în legătură cu ceea ce vreau să fac 100%”, a declarat Leo Messi în interviul acordat lui Sebastian Vignolo citat de espn.com.ar

Totodată, fotbalistul lui Paris Saint-Germain a vorbit și despre faptul că a fost numit de-a lungul timpului „unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie” și și-a păstrat modestia comentând subiectul. 

„Nu mi-am setat niciodată să fiu cel mai bun jucător din istorie. Cred că sunt încă un fotbalist. Pe teren suntem toți la fel și când începe meciul încerc întotdeauna să devin mai bun. Intenția mea e ca atunci când mă retrag să fiu amintit ca fiind o persoană bună”, a declarat Messi. 

  • 50 de milioane de euro este cota lui Leo Messi conform Transfermarkt. 
  • 164 de meciuri a jucat pentru naționala Argentinei, având 90 de goluri marcate. 
  • 825 de meciuri a jucat pentru echipele de club în total, având 691 de goluri marcate și 326 de assist-uri. 
Modifică setările cookies