Tavi Popescu, pericolul numărul unu pentru Shakhter Karagandy! Planul antrenorului de a o opri pe FCSB 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 18:53
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 19:10

FCSB – Shakhtar Karagandy se vede în direct pe PRO TV și în format livetext pe www.sport.ro, joi, de la 21:30! 

Antrenorul lui Shakhter Karagandy este conștient ca FCSB este echipa mai valoroasă, așa că va aborda meciul de pe Arena Națională cu prudență. De asemenea, Andrei Finonchenko a analizat lotul lui Todoran, iar pe Tavi Popescu îl consideră cel mai periculos jucător al roș-albaștrilor.

"Suntem bucuroși că participăm la acest meci. Avem o echipă foarte tânără și sperăm ca mâine să obținem un rezultat foarte bun. Vom înfrunta o echipă puternică din Romania. Nici noi nu suntem o echipă slabă, dar sperăm că vom obține un rezultat bun. Doar jocul va dovedi care este echipa mai bună.

  • Tavi Popescu, pericolul numărul unu pentru Shakhter Karagandy! Planul antrenorului de a o opri pe FCSB

 Am analizat foarte bine echipa. Aveti un jucător foarte bun, Popescu. Până la meci, suntem în proces de analizare. Știm că sunteți o echipă puternică.

Ne vom apăra mai mult, pentru că FCSB joacă pe teren propriu. Dar, in Kazakhstan, pe terenul nostru, vom arăta un joc adevarat", a declarat Andrei Finonchenko la conferința de presă premergătoare meciului. 

Antrenorul lui Shakhter Karagandy a fost protagonistul unui moment amuzant. Pe tot parcursul declarațiilor a folosit numele Steaua, atunci când s-a referit la adversa din turul 2 preliminar din Conference League. Translatorul i-a explicat că Steaua a retrogradat, iar că echipa împotriva căreia va juca se numește FCSB. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!