Tavi Popescu, pericolul numărul unu pentru Shakhter Karagandy! Planul antrenorului de a o opri pe FCSB 

FCSB – Shakhtar Karagandy se vede în direct pe PRO TV și în format livetext pe www.sport.ro, joi, de la 21:30! 

Antrenorul lui Shakhter Karagandy este conștient ca FCSB este echipa mai valoroasă, așa că va aborda meciul de pe Arena Națională cu prudență. De asemenea, Andrei Finonchenko a analizat lotul lui Todoran, iar pe Tavi Popescu îl consideră cel mai periculos jucător al roș-albaștrilor.

"Suntem bucuroși că participăm la acest meci. Avem o echipă foarte tânără și sperăm ca mâine să obținem un rezultat foarte bun. Vom înfrunta o echipă puternică din Romania. Nici noi nu suntem o echipă slabă, dar sperăm că vom obține un rezultat bun. Doar jocul va dovedi care este echipa mai bună.

 Am analizat foarte bine echipa. Aveti un jucător foarte bun, Popescu. Până la meci, suntem în proces de analizare. Știm că sunteți o echipă puternică.

Ne vom apăra mai mult, pentru că FCSB joacă pe teren propriu. Dar, in Kazakhstan, pe terenul nostru, vom arăta un joc adevarat", a declarat Andrei Finonchenko la conferința de presă premergătoare meciului. 

Antrenorul lui Shakhter Karagandy a fost protagonistul unui moment amuzant. Pe tot parcursul declarațiilor a folosit numele Steaua, atunci când s-a referit la adversa din turul 2 preliminar din Conference League. Translatorul i-a explicat că Steaua a retrogradat, iar că echipa împotriva căreia va juca se numește FCSB. 

  • Tavi Popescu, pericolul numărul unu pentru Shakhter Karagandy! Planul antrenorului de a o opri pe FCSB
VIDEO PROTVPLUS.RO

OMS: Europa atinge pragul de 60 milioane infectări cu SARS-CoV-2, aproximativ 30% din cazurile globale
BRAT
Modifică setările cookies