Suma strânsă de Merih Demiral pentru victimele din Turcia, după ce a scos la licitație tricourile lui Ronaldo, Dybala și Bonucci

merih demiral Cristiano Ronaldo cutremur Turcia Leonardo Bonucci Paulo Dybala Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2023, 11:30
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2023, 11:29
Merih Demiral (24 de ani), internaționalul turc de la Atalanta, s-a implicat pentru ajutorarea victimelor cutremurului din țara natală.
  • Mai multe cutremure extrem de puternice, cel mai mare de 7,8 pe scara Richter, au fost înregistrate în ultimele zile în Turcia și Siria. Potrivit Al Jazeera, numărul morților a depășit deja 16.000 - aproape 13.000 în Turcia și peste 3.000 în Siria.

Suma strânsă de Merih Demiral pentru victimele din Turcia, după ce a scos la licitație tricourile lui Ronaldo, Dybala și Bonucci

Merih Demiral a decis să se implice în ajutorare victimelor cutremurului și a rugat trei foști colegi de la Juventus, pe Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala și Leonardo Bonucci, să doneze câte un tricou cu autograf.
 
Tricourile au fost scoase la licitație, iar Demiral a anunțat că s-au strâns 5 milioane de lire turcești, aproximativ 250.000 de euro.
 
"În licitația pe care am început-o, trei tricouri și-au găsit noii proprietari. Ahlatci Holding a cumpărat tricourile lui Ronaldo, Bonucci și Dybala pentru suma totală de 5 milioane de lire turcești. Toate veniturile din vânzări au fost depuse în contul Asociației Ahbap petru a fi utilizat în zonele afectate de cutremur", a scris Demirel, pe Twitter.

De asemenea, Demiral a anunțat că o altă licitație continuă pentru tricourile lui Alvaro Morata și Antoine Griezmann, de la Atletico Madrid.

"Am vorbit cu Morata și Griezmann. Au spus că întreaga echipă împărtășește durerea poporului torc și și-au donat tricourile semnate campaniei noastre. Încasările din licitație vor fi donate către Ahbap", a mai spus Demiral.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!