FOTO ȘI VIDEO Spectacol pe El Monumental! A fost show la primul meci al Argentinei după Mondial, Messi a înscris al 800-lea gol din carieră

Lionel Messi Argentina cupa mondiala 2022 meci amical Panama Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Martie 2023, 08:57
Data actualizarii: Vineri 24 Martie 2023, 09:07

Argentina a jucat primul meci după ce s-a impus la Cupa Mondială de fotbal, din Qatar. 

Lionel Messi a marcat al 800-lea gol din carieră, în meciul amical câştigat de Argentina, cu scorul de 2-0, în faţa naționalei Panama, pe Estadio Monumental din Buenos Aires, în faţa a 83.000 de spectatori.

Thiago Almada (21 ani), tânărul mijlocaş al formaţiei Atlanta United, a deschis scorul în minutul 78, înainte ca Messi să stabilească rezultatul final în minutul 89, când a marcat cu o execuţie perfectă din lovitură liberă al 800-lea său gol în 1.017 meciuri disputate ca fotbalist profesionist.

Petrecere pe El Monumental
 

În cadrul festivităţilor organizate pentru această partidă, jucătorii s-au adunat în cerc la centrul terenului, pentru a "retrăi încă o dată atmosfera de pe stadionul Lusail" din Doha, gazda finalei dintre Argentina şi Franţa, câştigată de sud-americani cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare.

"Să ne bucurăm de această a treia stea. Este greu să câştigi o Cupă Mondială", a spus căpitanul Argentinei la microfonul de pe teren, îndemnându-i totodată pe fani: "Să nu uitaţi de toţi jucătorii care am încercat să ridicăm această Cupă fără să reuşim".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!