OFICIAL Cum a reacționat Lionel Messi după ce selecționerul Lionel Scaloni și-a prelungit contractul cu federația din Argentina

lionel scaloni CM 2022 CM 2026 Gala FIFA The Best 2022 nationala argentinei Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 12:20
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 12:20

Selecționerul argentinian Lionel Scaloni a semnat până în 2026, anunț făcut chiar în ziua în care a fost ales numărul 1 la Gala FIFA The Best 2022.

UPDATE Starul argentinian Lionel Messi a salutat prelungirea contractului lui Lionel Scaloni ca selecţioner al Argentinei până la Mondialul din 2026, care avea loc în SUA, Mexic şi Canada: "Faptul că Scaloni va continua este un lucru foarte bun pentru acest grup, unul tânăr şi care are multe de învăţat la echipa naţională, iar cel mai bun lucru este că o face cu cineva ca el".

Tehnicianul Lionel Scaloni şi-a prelungit contractul de selecţioner al Argentinei până în 2026, a anunţat Federaţia Argentiniană de Fotbal (AFA).

În vârstă de 44 de ani, Scaloni a venit la naţionala Argentinei în 2018. 

Statistica lui Lionel Scaloni pe banca naționalei Argentinei

El a câştigat titlul mondial cu Argentina, Copa America şi Finallissima.

Sub conducerea sa, Argentina a obţinut 37 de victorii şi a înregistrat cinci eşecuri, în 57 de meciuri, scrie news.ro.

Aseară, la Gala FIFA The Best 2022, Lionel Scaloni a câștigat trofeul cel mai bun antrenor al lumii în 2022, după cele două titluri obținute alături de naționala albiceleste: Copa America și Campionatul Mondial. 

Ce a declarat Lionel Scaloni la Gala FIFA The Best

„Vă mulțumesc tuturor pentru premiu, are o mare valoare, le mulțumesc celor 26 de jucători care ne-au dus la glorie, nu am fi făcut nimic fără ei, președintelui Federației că mi-a dat ocazia să fiu antrenorul acestei naționale minunate. Întregului staff, care îmi sunt și prieteni. 

Nu există nimic mai frumos decât să îți vezi oamenii, țara fericiți. Nu are preț să vezi așa ceva, am jucat pentru ei, suntem etern recunoscători, pentru ei e triumful acesta. Familiei mele în sfârșit, le mulțumesc, datorită lor sunt ceea ce sunt și întregii țări”, a declarat Scaloni. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!