A castigat milioane, acum e falit! Situatie disperata pentru un fost star din Premier League: "Din pacate, m-am trezit foarte tarziu"

A castigat milioane, acum e falit! Situatie disperata pentru un fost star din Premier League: "Din pacate, m-am trezit foarte tarziu"

Carlton Cole, fostul fotbalist de la Chelsea, West Ham sau Celtic a fost declarat falit de Inalta Curte din Londra.

In ciuda faptului ca in perioada de la West Ham castiga chiar si 30.000 de lire pe saptamana, Carlton Cole a ajuns intr-o situatie disperata.

Dupa aflarea verdictului dat de Inalta Curte din Londra, Cole spera sa devina un exemplu pentru tinerii fotbalisti.

"Sper ca povestea mea sa-i ajute pe tinerii fotbalisti. Trebuie sa invete de la cine sa accepte sfaturi si de la cine nu", a declarat Cole pentru Mirror.

Cole a facut cariera in tricoul "ciocanarilor", pentru care in 293 de meciuri a inscris de 68 de ori, de-a lungul a noua sezoane.

"Din pacate nu mi-am dat seama ce se intampla cu cariera mea. Am constientizat totul prea tarziu ca sa mai pot face ceva", spune fostul international.

Conform unor apropiati citati de sursa mai sus mentionata, Carlton Cole ii invata acum pe oameni cum sa faca fata problemelor aparute in viata si cum sa-si gestioneze banii.

Cole a ales sa se retraga din activitate in 2017 dupa doar 5 meciuri juacate la Bandung, in prima liga din Indonezia.

Intr-o situatie asemanatoare cu cea a lui Cole s-au aflat si alte vedete ale sportului mondial. Mike Tyson si Boris Becker au ajuns faliti dupa ce au castigat o multime de bani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Eroul de la Colectiv. Un tânăr a povestit cum s-a întors în iadul din club ca să salveze vieți
BRAT