Scandal uriaș după meciul legendelor granzilor Spaniei! Arbitrul român, suspendat pe termen nedeterminat. Ce s-a întâmplat

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 16:55
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 22:53

Arbitrul român, suspendat de după ce s-a fotografiat și i-a cerut tricoul lui Ronald de Boer.

Legende lui Real Madrid și ale Barcelonei su disputat, marți seară, un meci demonstrativ pe arena ”Bloomfield” din Tel Aviv.

Meciul a fost condus de la centru de arbitrul româno-israelian, Dan Ucenic, 44 de ani, care a și fost suspendat ulterior, pe periodă nedeterminată, după ce s-a aflat că s-a fotografia cu legendele (Ronaldinho, Rivaldo, Deco, Roberto, Carlos și Figo), iar la finalul meciului a plecat cu tricoul fostului jucător al Barcelonei, Ronald de Boer.

Ucenic a fost informat de Comisia Arbitrilor din Israel că a fost suspendat până la prima ședință a organismului, deoarece a încălcat regula care le interzice arbitrilor să se fotografieze cu fotbaliștii sau să le ceară tricourile.

Câteva luni de suspendare pentru arbitrul român
 

Dan Ucenic ar putea primi o suspendare între 3 și 6 luni. În cazul unei suspendări de doar trei luni, românul ar pierde doar o lună din noul sezon din Israel, care începe în luna septembrie.

Ucenic (44 de ani) arbitrează de 22 de ani, din care timp de 12 ani a fost delegat în prima ligă din Israel. Potrivit regulamentelor în vigoare, Ucenic mai are dreptul să oficializeze pentru încă un an și jumătate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!