juventus Antoine Griezmann Barcelona Paulo Dybala Campionate externe Răspunsul lui Juventus pentru Barcelona în cazul schimbului Griezmann - Dybala! Ce au spus italienii

Răspunsul lui Juventus pentru Barcelona în cazul schimbului Griezmann - Dybala! Ce au spus italienii 

Barcelona continuă să întâmpine probleme financiare, astfel că trebuie să mai vândă din jucători. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 16:42
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 16:45

Catalanii sunt nevoiți să mai reducă din cheltuieli, astfel că ar trebui să mai renunțe la nume importante din lot. Antoine Griezmann este cel mai vehiculat nume drept favorit să plece de pe Camp Nou în această vară, iar despre el au apărut diferite zvonuri legate de posibile schimburi. 

Cel mai recent a fost pe ruta Juventus - Barcelona, unde catalanii ar fi fost deschiși la un schimb Griezmann - Paulo Dybala. Cu toate astea, Gazzetta dello Sport, citată de SPORT informează că italienii nu sunt dispuși să accepte un astfel de schimb, iar negocierile au rămas în faze incipiente. 

  • Răspunsul lui Juventus pentru Barcelona în cazul schimbului Griezmann - Dybala! Ce au spus italienii

Mai mult, sursa citată anunță că atacantul argentinian nu se află pe piață, iar Juventus ar încerca să îi prelungească înțelegerea, care expiră în iunie 2022. În ciuda faptului că sezonul trecut a fost unul marcat de accidentări pentru el, oficialii din Torino au încredere că îl pot aduce pe Dybala în cea mai bună versiune a sa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!