Jorge Mendes Barcelona martin braithwaite Transfer Wolverhampton Spania Jorge Mendes, atacat dur de agentul unui jucător de la Barcelona! "Totul e un rahat, toate poveștile sunt false"

Jorge Mendes, atacat dur de agentul unui jucător de la Barcelona! "Totul e un rahat, toate poveștile sunt false"

Scandalul dintre impresari este de abia la început.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 11:01
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 11:04

Atacantul danez al Barcelonei, Martin Braithwaite, părea să se îndrepte către un transfer la Wolverhampton, pentru 15 milioane de euro, cu ajutorul impresarului Jorge Mendes, care controlează transferurile la formația engleză. Impresarul atacantului, Hasan Cetinkaya, a ieșit la atac după zvonurile cu privire la transferul jucătorului sau și îl face praf pe impresarul portughez.

"Totul e un rahat, toate poveștile sunt false. Jorge Mendes nu are nimic de-a face cu Martin Braithwaite, el este un fals și toate zvonurile sunt false. Nu are jucători la Barcelona, să se concentreze pe cei de la Wolverhampton, că am eu grijă de jucătorii mei de la catalani.

  • Jorge Mendes, atacat dur de agentul unui jucător de la Barcelona! Totul e un rahat, toate poveștile sunt false

Martin joacă pentru cel mai mare club din lume, lucrează cu unul dintre cei mai importanți antrenori ai lumii. El este foarte fericit la club și va continuă la Barcelona", a spus Hasan Cetinkaya.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!