S-a aflat care este planul lui Zidane dupa plecarea de la Madrid! Ce echipa vrea pregateasca in viitor

S-a aflat care este planul lui Zidane dupa plecarea de la Madrid! Ce echipa vrea pregateasca in viitor

Antrenorul francez a parasit-o pe Real in aceasta vara, dupa ce nu a reusit sa castige vreun trofeu.

Fiind considerat de multi ca unul dintre cei mai buni si influenti fotbalisti din istorie, Zidane nu se bucura de aceeasi aprecieri cand vine vorba si calitatile sale de antrenor, iar multi au pus rezultatele exceptionale obtinute la Real Madrid pe seama evolutiilor senzationale ale lui Cristiano Ronaldo sau pe seama valorii echipei din punct de vedere colectiv si individual.

Ambele puncte de vedere sunt valide, insa, fara un om care sa ajunga din punct de vedere mental la jucatori, performantele incredibile ale Realului nu erau posibile. Jurnalistul Sergio Valentin, de la Libertad Digital, a anuntat care sunt planurile tehnicianului francez.

Astfel, Zidane ar urma sa 'bifeze' un an sabatic, pentru ca "realmente vrea sa se odihneasca". Ulterior, tehnicianul francez ar dori sa preia nationala Frantei, una despre care este constient ca are un potential urias datorita ariei impresionante de selectie. "Toate drumurile duc spre aceasta idee. Federatia Franceza il vrea pe Zidane, iar Zidane vrea sa antreneze nationala. O va face dupa Campionatul Mondial din Qatar" anunta sursa citata.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum va evolua clima în România în următorii 80 de ani. Zăpadă doar la munte, iar august ar putea fi cu 8 grade mai fierbinte
BRAT
Modifică setările cookies